Tää palsta ois paljon parempi, jos kukaan ei vois kirjautua mustaksi nikiksi

  • Viestiketjun aloittaja vieras105
  • Ensimmäinen viesti
vieras105
Keskustelu ei elä, koska "mustat" pilaavat kaiken. Alkavat kaveerata keskenään, mielistellä toisiaan, tanssia piirileikkejä. Nikit tunnistaa ja niiden takana olevien ihmisten elämästä tietää liikaakin, kaikki on liian henkilökohtasta ja keskustelu maailman asioista unohtuu. Miksi mun esim pitäs tietää kuka ja mistä kirjottelee, minkä näkönen, minkä ikänen, mitä sukupuolta, onko pillukarvoja vai posliinipallit, montako lasta ja niiden nimet, työpaikka, puolue, siviilisääty, kengän numero, ehkäsutapa, nussimisasento, vuodon väri, jeesuksen ilmestyminen spermasta, mussiikkimaku ja keittotaidot. Kiinnostaako, ei. Onko tää palsta blogi, ei.
Palsta kokonaan harmaaksi, niin pysytään asiassa, ei asian vieressä!!
 
Keittiönoita
10 vuotta sitten palstalla oli vain "harmaita", koska rekisteröitymismahdollisuutta ei vielä ollut. Silti täällä porukka oppi tuntemaan toisensa, tapasivat toisiaan irl ja ystävystyivät.
 
"vieras"
Vaikka itsekin ilman nimimerkkiä täällä kuljailen niin silti olen nähnyt stalkannut useammankin nimimerkin takaa olevan henkilön oikean henkilöllisyyden esiin, vaikka ne ei itse omaa kuvaansa tänne laitakaan ja osa kirjoittaa todella harvoin tai muutamilla sanoilla osallistuu. :)
 
hyvä ap
Ap,hyvin kirjoitettu. Yhdyn sinuun täysin.

Nykyään on mielipiteeni vain vahvistunut kun se prinsessa-lässynlää- blaablaa-leviää jo muihinkin ketjuihin. Ei ole kiva että joukolla tullaan tarkoituksella pilaamaan aloituksentekijän tärkeäksi kokema ketju.
 
vieras105
No polta se tiimarinvihkosi, helpottaa.

Mä en kaveeraa kenenkään kanssa täällä. Ainakaan en ole huomannut niin tekeväni.
Mutta mäpä tiedän ilman vihkoani, heti kun näin nikkisi, millanen tapaus oot.
Helvetin tylsää. Tähän tää keskustelu taas kuoli, poikamies päätön ja pakana keittiönoita ovat hämmentämässä iänikuista sillisalaattiaan.
 
vieras105
Alkuperäinen kirjoittaja hyvä ap;27525052:
Ap,hyvin kirjoitettu. Yhdyn sinuun täysin.

Nykyään on mielipiteeni vain vahvistunut kun se prinsessa-lässynlää- blaablaa-leviää jo muihinkin ketjuihin. Ei ole kiva että joukolla tullaan tarkoituksella pilaamaan aloituksentekijän tärkeäksi kokema ketju.
Tähän tää on menny. Piiri pieni pyörii. Nyt tuli perinteisesti hellokittyraivarikin paikalle, Kohta on kaikki prinsessat ja prinssit taas yhes koos naureskelemassa mun alotukselle. Hihhih, pus pus..
 
Meinaatko, että harmaana olisi persoonaton kirjoitustapa? Tarpeeksi, kun kirjoittaa ja vastailee täällä, niin se oma kirjoitustapa paljastuu kyllä. Eräänlainen sormenjälki ellei tarkoituksenmukaisesti kirjoita jokaiseen ketjuun täysin eri murteella ja eri ajattelutavalla.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
[QUOTE="vieras";27525197]So? Ootko sä täällä stalkkaamassa ihmisiä vai keskustelemassa?[/QUOTE]

Keskustelemassa, ja siitä huolimatta oppii kyllä tuntemaan ihmisten kirjoitustavan. Kirjoittajasta itsestään on kiinni mitä hän tänne kirjoittaa ja kuinka paljon. Tällä palstalla on muutama loistava esimerkki.
 
[QUOTE="vieras";27525197]So? Ootko sä täällä stalkkaamassa ihmisiä vai keskustelemassa?[/QUOTE]

Miten TrueBloodista tekee stalkkaajan se, että aloitusviestissä haetaan tapaa saada stalkkaaminen loppumaan ja hän vain kertoo, minkä takia se ei onnistuisi?
 
Kepsis
Siis mitä hemmetin väliä jonkun tiimarivihkoilla? Naps vaan selaimesta ja jättää tulematta takaisin niin se on aivan hiton sama vaikka tietäisi mitä siitä ihmisestä.

Ei kukaan ääliö uskalla oikeasti tulla kumminkaan avautumaan jostain palstasta tuolla oikeassa elämässä. Siellä kun saattaa joutua oikeasti ikävään tilanteeseen kun väärälle henkilölle avautuu.

En käsitä ollenkaan tämän ketjun ideaa, ulistaan kuin pikkutytöt ja renkutetaan samoista asioista mistä tasasesti joku tuntematon (tod näk siltikin sama henkilö) jaksaa itkeä jatkuvasti.

Ei se ulina sitä lopeta silti että jotkut viihtyy keskenään ja juttelee edelleen, häiritsi se jotain mirkkua tai penaa, tai ei.
 

Yhteistyössä