Taas yksi Trumpin vastainen uutinen osoitettu valheeksi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Muistatteko kuinka Donald Trump määräsi rauhallisen mielenosoituksen hajotettavaksi vain jotta hän itse pääsisi poseeraamaan valokuvaajille raamatun kanssa kirkossa? Jos ette muista, niin alla esimerkki uutisoinnista.


"Se, että virkavalta käytti kyynelkaasua ja kumiluoteja täysin rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan vain siksi, että Trump pääsi viereiseen kirkkoon poseeraamaan, on saanut tuomion myös uskonnollisilta johtajilta. Moni pappi on irtisanoutunut tästä ja sanonut, että Trump käyttää pyhää kirjaa väärin.

No nyt on käynyt sitten sillä tavalla ikävästi, että liittovaltion korkein hallinnon väärinkäytöksiä tutkiva viranomainen Inspector General on julkaissut raporttinsa tapauksesta. Sen mukaan päätös täysin rauhallisten mielenosoittajien siirtämisestä tehtiin poliisin sisällä sen jälkeen kun 30.-31. toukokuuta 2020 49 poliisia oli loukkaantunut mielenosoituksia valvoessaan. Poliisien suojaksi päätettiin rakentaa mellakka-aita ja sen rakentamisen tieltä puisto tyhjentää mielenosoittajista. Operaatio suunniteltiin itsenäisesti poliisissa ilman, että Valkoinen talo olisi puuttunut asiaan tai käskenyt hajottamaan mielenosoituksia.

MTV (ja muut) julkaisee oikaisun varmaan ihan heti kohta. :rolleyes:

 
vierailija
ei sen tarvinnut edes kertoa
riitti kun katsoi lähetyksiä ja kuunteli mitä kaheli secobolzi taas valehteli
Katsoi lähetyksiä kuten se sopivasti leikattu kalanruokinta, josta nousi (ullatus) maailmanlaajuinen kohu?

Oma kokemukseni asiasta on, että yleensä kun kiinnostuin jostain Trumpin väitetystä mokasta (esim. koronan parantaminen akvaarionpesuaineella tai määräys injektoida desinfiointiainetta potilaisiin) ja vaivauduin tarkistamaan alkuperäislähteen, kävi ilmi että uutinen ole valetta.
 
Erona niihin Trumpin haukkujiin, jotka jauhavat edelleen vanhoja totuuksia presidentistä joka ei enää ole virassa, tässä käsitellään tuoretta uutista.
No vaikka Nykäsestä tehtäis vielä kymmenen uutta uutista, niin on se aihe jo vanha.

Mut joillekin nää tuntuu olevan sellaisia juttuja, et jos se yhdessä asiassa olis ollu oikeessa, niin sitten kaikissa. Mut kun se on sanonut aivan kaikkea, niin silloin se osuu joskus oikeeseen. En muuten ole lukenut juttua ja tehnyt faktantarkastusta aiheeseen, eli en tiedä, valehteleeko persut jälleen, kuten vuokrajonossa ja siinä oikeusapujutussa. Eiks se silleen sopivasti hävinnyt listoilta, kun persut hävis väittelyn.
 
vierailija

Another left-leaning media narrative with fact-checker cover went belly-up this week, as an Inspector General report found former President Donald Trump did not have Lafayette Square forcefully cleared of protesters so he could pose in front of a church last year.

"Fact-checked" mainstream media stories unhelpful to Republicans or conservatives – like ones related to Russia or vaccine development or police shootings or the origins of the Coronavirus – have later fallen apart or been amended, updated, corrected, or retracted over the past few years. And observers are taking note it doesn't seem to go the other way.


Niin tosiaan. Faktantarkastus oli tässäkin asiassa tehty ja Trump syylliseksi havaittu. Tietenkin. Ja nyt sitten oikaistaan vuoden takaisia juttuja kun presidentti on jo saatu vaihdettua.
 
vierailija
Kappas. Koko ajan tulee uusia asioita, jotka valtamedia uutisoi valheellisesti Trumpista.
Trump on niitä presidenttejä, joiden arvostus tulee nousemaan ajan kuluessa. Median myllytys oli niin äärimmäistä virassa ollessaan, että totuus monesti hämärtyi. Kun asioita päästään tarkastelemaan neutraalisti, kokonaiskuva selkiytyy. Sama juttu on tapahtunut aikanaan vasemmiston vihaamien Reaganin ja George W. Bushin kohdalla.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Mitä muita asioita?
Viime aikoina on paljon puhuttanut se mistä koronavirus lähti. Trump ja republikaanit tuomittiin salaliittoteorioiden levittäjiksi kun he esittivät, että virus olisi kehitetty laboratoriossa Wuhanissa. Nyt mediat ovat joutuneet perumaan puheitaan ja myöntämään, että ajatuksessa saattaakin olla järkeä.

 

Yhteistyössä