Taaperon yöhuutelut

Tyttö, kohta 1 vee, on pienestä pitäen nukkunut kohtalaisen hyvin. Yösyötöistä luovuttiin aika myöhään, n. 10 kk:n iässä, mutta sekin meni suht kivuttomasti ja nopeasti, tyttö alkoi nukkua kokonaisia öitä.

Mutta nyt - herää keskellä yötä (viime yönä kahdelta) ja aloittaa todellisen huutokonsertin, nousee seisomaan pinniksessä eikä rauhoitu millään. Vain syliin/vanhempien sänkyyn pääseminen auttaa. Annanko huutaa vai millä tämä menee ohi?? Kuulostaa raukka niin kamalalta kun vain huutaa. En usko, että korvautulehduksesta tms. on kyse, kun huuto loppuu heti syliin pääsemiseen...

Kiitos vinkeistä :flower:
 
Meillä oli jossain vaiheessa ihan samanlaista! Me tehtiin ainakin niin että mentiin kyllä tytön luo ja laitettiin takas vaaka asentoon, hetken pidin kättä selänpäällä ja sit lähdin pois. Jos huuto alkoi heti, annoin hetken itkeä ja sit menin sinne taas ja sanoin että nyt pitää nukkua ja en ottanut syliin vaan rauhottelin sänkyyn. Muutaman illan kesti tuo jonka jälkeen ilta/yöhuutelut jäi pois.
 
Ihanan tuttua! =) Me ratkaisimme ongelman antamalla huutaa. Eli ekana yönä kun tahtoi pois omasta sängystä niin annoin huutaa. Toki tarkistin, ettei pojalla hätää. Tutti oli suussa ja unilelu kädessä. Kunhan vaan kaipasi seuraa. Jaksoi huutaa 6min jonka jälkeen meni istumaan ja siitä sitten takaisin maaten. Sen jälkeen kyllä nukkui kokonaiset 5 tuntia. =) Siis tämä meillä paljon yhteenmenoon! Seuraan yön nukkuin ilman huutoa ja sitten taas huusi n. puoli minuuttia. Huomasi varmaan, että ei se eukko nyt tosiaan kaan nouse. :p Saas nähdä mien tämä yö menee. Jännityksellä odotellaan. Nämä neuvot sain neuvolasta kun meillä on mennyt hampaiden tulon myötä hippalonniksi yöt. Neuvolasta saa hyvä esitteen kotiunikoulusta. Kannattaa pyytää! Tosin eka yö oli varmaankin rankempi äidille. Tuntui todella pahalta antaa pienen itkeä ja sitten se sydäntäsärkevä nyyhkytys päälle. Mutta toisaalta jos äiti valvoo yöt niin mitenkäs sitä sitten päivät jaksaa? Voimia kaikille yöhippaloitsijoiden äideille!
 

Yhteistyössä