Taaperon äidit

  • Viestiketjun aloittaja Viu Vau
  • Ensimmäinen viesti
Viu Vau
Meillä on suloinenja aurinkoinen poika jolla ikää 1v 8kk noin.
Hän on toimelias ja tykkää värkätä kaikkea pientä.

Ongelma on mahdoton itku ja huuto kun asiat ei mene oikein. Siis hänen mielestään. Päätä kopsautellaan seinään ja tullaan sitte itkeen pipä. No tähän olen todennut että tuo ei ollut oikea pipi vaan hän itse nyt aiheutti sen. Uskoo ja rauhoittuu.

Mutta mitä tekesin kun huuta kuin hinaaja terassin portilla jota haluaisi vinguttaa edes takasin ja roikkua välillä?

Kielän kun homma muuttuu leikiksi ja kerron että portista voi mennä alas pihalle ja laittaa kiinni kun on lupaja aukaista kun tulee takasin. jo leikkiä vielä jatkat joudut arestiin olohuoneen laittialle. Yleensä jatkuu ja sitte mennään arestiin kun oltiin tuhmia.

Tähän asti ei ole tarvinnut kuin kerran pari nostaa ja sanoa jos jotain keilettyä tekee mutta nyt on sellanen vastarinta että apua.

Ja mieheni mielestä ei saa pitää sylissä jos kiukkuaa minu mielestä jos istun lattialla ja poika raivoaa ja tulee syliin itkee en halua laittaa poiskaan. Usein itkee kiukkuaan yksin tyynyn kanssa lattialla.

Ja että annan huutaa joskus raivoaan pihalle ihan rauhassa jatkamalla ite kotitöitä yms.

Mieheni mielestä huomio pitäisi kiinnittää mukavaan mUtta siitähän oppii että RAIVO--- ÄITI TULEE TYKÖ----JOTAIN PALKINNOKSI:

Ja ärsyttävintä on kun mieheni kommentoi että eläää viitti itkuiita eli nimittelee poikaansa.
Ja monesti len sanonut ettei saa sillä poika nimittelee pienmpiä jatkossa . Kommentti että tekisit jotain että olis hiljaa. Teippaan suun?

MItä ihmettä pitäs tehä että opin mukaan oikein ja vaadinko liikaa ymmärtämistä jo pojalta?

Mutta kuntajuaa aika lailla kaikkea.

Neuvokaa ketkä jaksoi lukea.
 
Koita muistaa että lapsihan tuo 1v8kk on. Itse kiinnitän huomion omalle taaperolleni johonkin niin kiukku unohtuu. Toki annan myös itsekseen kiukutella, riippuen tilanteesta.

Mielestäni on aika kovaa olla koskaan ottamatta syliin ja antaa kiukutella yksin. Kiukuttelu kuuluu ikään ja kehitykseen ja menee kyllä jossain vaiheessa ohi. Hän ehkä hakee myös huomiota ja kaipaa sitä syliä. Ottaisin sinuna syliin, sillä vähän aikaa he ovat pieniä ja miksi opettaa kovuutta heille.
 
karvinen82
Meillä myös huudetaan ja raivotaan aika tavalla jos ei mene mielen mukaan. Ettei vaan olisi uhma-ikää.
Täällä saman ikäinen poika suunnilleen, eli kohta puoliin tulee ton 1v 8kk.
Tänään viimeksi raivosi oikein kunnolla, kun kaupasta kotiin tultiin. Annan myös raivota itsekseen, mutta tietyssä vaiheessa otan syliin ja rauhoittelen. Eikä läheskään aina kiinnostus muuhun auta.
 
Täällä kans 1v 10 kk kiukkupussi ja kiukkupussin äiti ;) Nyt on viime päivinä tuntunut et poika saa joka asiasta "raivarin". Suurin raivarin aihe on kun olis aika lähteä ulkoa takaisin sisälle! Voi sitä kiukun määrää! Välillä tuntuu että ei viitsis ollenka mennä ulos kun sen jälkeen tulee aina kauhee show. Mut sisällä ollessa sit taas pyytää koko ajan ulos! Ei oo poika sisällä kovinkaan paljoa viihtynyt näillä keleillä ja varsinkin kun pihalla on lasten uima-allas :)

Tsemppiä meille kiukkupussien äideille! Tää on ohimenevää :wave:
 

Yhteistyössä