S
shihtzu
Vieras
Olen ihmetellyt tällä palstalla kun kaikki aina niin vakuuttavat, että meillä syödään vaan terveellisesti pasta on tummaa, leipä on tummaa, riisi on tummaa, kaikki on sitä terveellisintä vaihtoehtoa, mutta silti kaupoissa myydään enemmän tavallista makaronia ja tavallista riisiä.
Itse myönnän että ostan oikeastaan aina tavallista makaronia tai sitten värillistä, mutta tummaa en koskaan, koska en tykkää siitä, ja se jää meillä aina suurelta osin syömättä ja menee roskiin. Riisin kanssa on samoin ostan sitä tavallista tai sitten basmati- tai jasmineriisiä, tummaa en ikinä.
Leipää ostetaan joko vaasan ruispaloja miehelle ja pojalle ja itse syön Oululaisen jälkiuunipaloja tai sitten kauraleipää joka on paikallisen leipomon ja ihan sairaan hyvää.
Niin ja meillä käytetään valkoisia jauhoja, kun tulee aina ostettua halvin jauhopussi mitä kaupassa on. Meillä tosin jauhoja menee todella vähän ja kaikissa leivontaohjeissa on vehnäjauhoja, enkä uskalla mitään muita jauhoja tilalle laittaa, teen aina suoraan ohjeen mukaan.
Itse myönnän että ostan oikeastaan aina tavallista makaronia tai sitten värillistä, mutta tummaa en koskaan, koska en tykkää siitä, ja se jää meillä aina suurelta osin syömättä ja menee roskiin. Riisin kanssa on samoin ostan sitä tavallista tai sitten basmati- tai jasmineriisiä, tummaa en ikinä.
Leipää ostetaan joko vaasan ruispaloja miehelle ja pojalle ja itse syön Oululaisen jälkiuunipaloja tai sitten kauraleipää joka on paikallisen leipomon ja ihan sairaan hyvää.
Niin ja meillä käytetään valkoisia jauhoja, kun tulee aina ostettua halvin jauhopussi mitä kaupassa on. Meillä tosin jauhoja menee todella vähän ja kaikissa leivontaohjeissa on vehnäjauhoja, enkä uskalla mitään muita jauhoja tilalle laittaa, teen aina suoraan ohjeen mukaan.