Alkuperäinen kirjoittaja chilipää;29497098:Puurosta muroihin ja hernekeitosta lohifileisiin. Tosin en jalapenoja, vaan kunnon tavaraa. Tuoreena tietenkin. Kauppojen etikassa lilluvat "jalapenot" eivät ole oikeaa chiliä nähnytkään, teollisuussontaa jotka eivät maistu miltään ja tulisuus... no, sitä ei käytännössä ole ollenkaan.
Chili päivässä pitää lääkärin loitolla. Tosin itse kiskon niitä kymmenittäin naamaan. Joka päivä.
pilata ruoka todella tulisella chilillä, kun se ruuan maku peittyy sitten täysin?Alkuperäinen kirjoittaja chilipää;29497098:Puurosta muroihin ja hernekeitosta lohifileisiin. Tosin en jalapenoja, vaan kunnon tavaraa. Tuoreena tietenkin. Kauppojen etikassa lilluvat "jalapenot" eivät ole oikeaa chiliä nähnytkään, teollisuussontaa jotka eivät maistu miltään ja tulisuus... no, sitä ei käytännössä ole ollenkaan.
Chili päivässä pitää lääkärin loitolla. Tosin itse kiskon niitä kymmenittäin naamaan. Joka päivä.
Lähinnä aji cristalia, naga morichia, habaneroa ja lemon droppia.Alkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt;29497274:Mitä chilejä syöt?
sen oikea nimi halapenjo niitä mä ainakin syön, enkä mitään jalkabenjoja??Minkä muun kuin tortillojen kanssa?
Ei peity.Alkuperäinen kirjoittaja Mikä järki on;29497275:pilata ruoka todella tulisella chilillä, kun se ruuan maku peittyy sitten täysin?
Kirjoitusasu on jalapeño mutta lausutaan halapenjo.sen oikea nimi halapenjo niitä mä ainakin syön, enkä mitään jalkabenjoja??
Alkuperäinen kirjoittaja Mikä järki on;29497275:pilata ruoka todella tulisella chilillä, kun se ruuan maku peittyy sitten täysin?
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;29497320:Kirjoitusasu on jalapeño mutta lausutaan halapenjo.
Ja junttilaisittain jalopeenoAlkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt;29497333:Kuopiolaisittain JalapenHo
Tuo on kyllä paha.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;29497341:Ja junttilaisittain jalopeeno
kummelien mukaan jalo pena.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;29497341:Ja junttilaisittain jalopeeno