Syökö muiden n 8kk ikäiset kokonaisen "pilttipurkillisen" kerralla?

  • Viestiketjun aloittaja Minttu
  • Ensimmäinen viesti
hemuli
Joo ei ole mun lapsista kukaan syöny tuon ikäisenä koko purkkia. Noissa kerhoissa kun käydään niin aina jotenki kummastuttaa (hyvällä tavalla) kun näkee jonkun pienokaisen syövän hyvällä halulla koko purkillisen sapuskaa ja vielä jälkkärit päälle =) mulla on kai tosi pieni ruokaiset lapset =)
 
Meillä kuopus on vetässy pikkupurkillisen kiinteitten alotuksesta lähtien...siis sitten, ku on ollu jo tiedossa, että ei ole allerginen tai vastaavaa....nyt puolvuotiaana syö aamu- ja iltapuurolla 0,5dl hiutaleita, vettä ja puol purkkii sosetta ja kaks lämmintä ruokaa, pikkupurkillinen kerralla. :p
 
Tinii harmaana
Meidän tyttö, joka tosin on jo 1v2kk, alkoi vasra kuukausi sitten nostaa selvästi ruokamääräänsä. Siihen asti söi max sen pikkupurkin, eikä edes mennyt mitään paakkuista alas.

Kysyttiin jo lääkäriltäkin mutta hän sanoi ettei oo mitään hätää vaikka määrät olis pienet jos lapsi on terve ja tyytyväinen.

Juoko lapsesi vielä paljon maitoa? Se voi vaikuttaa tosi paljon. Meillä maito menee vaan unille mentäessä (2krt) ja puuron kanssa.
 
Saman perheen muksuissakin eroa
Esikoinen söi tuommoisesta purkista ehkä 1/3 kerrallaan, väkisin.
Kuopus hotkaisi tuommoisen purkillisen hetkessä, päälle vielä leivän parikin...ja lisääkin olisi varmaan vielä ottanut...
 
Ei. Eikä syö vieläkään, ikää 1v. Neuvolassa just käytiin ja nyt on vaan pakko rueta syöttämään (vaikka pituuskasvo ok, mut hb liian matala) kaikkee paakullista vaikka kuinka sylkee ja mahdollisimman paljon rautaa sisältäviä ruokia. Just ja just saan nykyään syötettyä reilun desin verran kerralla. Puuro on ainoo mitä uppoo kerralla enemmän, kun on niin paakutonta.
 
Meidän poika 9kk on sellainen "herkkupeppu", että hedelmäsoseita menisi välipalalla rajattomasti, mutta lihasoseita syö tosi nihkeästi. Muutamia lusikallisia vain suostuu syömään per ruokailu. Sormiruoka menee paremmin, joten enää ei purkkiruokia kovin usein syödäkään.
 

Yhteistyössä