Syökö 1,5 vuotias samaa ruokaa kuin muukin perhe?

kilppari1
samaa ruokaa meillä syödään. poika 1v 4kk ja nyt haluaa syödä itse koko ajan niin on tarvinnu välillä ruoka pilkkoa pienemmäksi. muussataan jos on tarvetta, esim. kastike ja peruna tulee syötyä kun vähän sekottaa. <- meillä ainakin syödään perunat vaan jos ei sotke.

myös purkkiruokaa käytetään koska aina ei ruokaa jää edelliseltä päivältä ja isä&poika kotiutuu viiden aikoihin ja pojan nälkä on kova.
 
Mimmi811 harmaana
meillä 3.v. tyttö rupes syömään 1v5kk iässä samaa ruokaa, kuin me. Nuorimmainen, joka nyt 1.v. rupes syömään samaa ruokaa, kuin me niin jo 8kk iässä. Silloin käytin isoon 5l kattilaan 1 lihaliemikuution ja se kuulemma sopii (kysyin nlasta siitä)
 
harmaalehmu
Hyvin pian vuoden jälkeen alkoi syödä samaa ruokaa. ennen vuottakin muuten, mutta maitoa en antanut joten maitoruuat ja mausteiset ruuat olivat pannassa.

Purkkeja käytetään harvakseltaan. Niinä päivinä kun ruoka ei ehdi ajoissa tai en jostain syystä sitä laita, poika saa pakasteesta annoksen. Siellä on nyt jemmassa kalakeittoa, naudanlihapataa ja kanamuhennosta.
 
Meillä poika on syönyt samaa ruokaa kanssa jostain kahdeksasta kuukaudesta eteenpäin. Alussa muusattiin, nyt pilkon pienemmiksi suupaloiksi, koska veistä ei lapsi vielä nyt puolitoistavuotiaana osaa käyttää itse. Suolaa meillä ei lisätä kenenkään ruokaan, siksikin koko perhe on pitkään syönyt samaa ruokaa. Suolaa lapsi kyllä syö joissakin valmisruuissa ja esim. juustoissa. Jouluna Aura-juusto oli pikkuisen herkkua. Ranskalaisia, pitsoja tms. emme syö. Jos söisimme, niin nitä en noin pienelle antaisi.
 

Yhteistyössä