Ehkä kerran viikossa on makkaraa tai nakkeja; keittoa, kastiketta, risottoa, makkarapapupataa, uunimakkaraa tms.
Mitä ihmettä se on se kiukaalla kypsytetty makkara? Siis siinä hikisissä löylyhöyryissä paistettua? Hyi YRJÖ!!!!!!!! :XAlkuperäinen kirjoittaja punaolkaturpiili:Syödään
Kesällä varsinkin grillattuna, muulloin kiukaalla kypsytetty, tai uunimakkaraa, nakkikastiketta, makkarakastiketta, nakki- tai makkarakeittoa, ranskalaisia+makkaraa, munakasta nakilla/makkaralla, pyttäriä..
Useimmiten käytetään hirvestä teetettyä grillimakkaraa tai nakkeja, ei ole rasvasia ja ovat täyttä lihaa eikä mitään jauhomakkaraa.
Uunimakkaran täytyy tosin olla sitä perinteistä hk:n blöötä..
No ei sitä makkaraa sinne kiville laiteta ja löylyvesiä heitetä niskaan.. Vaan pussissa kiukaan lämmöllä kypsytetty.Alkuperäinen kirjoittaja ?:Mitä ihmettä se on se kiukaalla kypsytetty makkara? Siis siinä hikisissä löylyhöyryissä paistettua? Hyi YRJÖ!!!!!!!! :XAlkuperäinen kirjoittaja punaolkaturpiili:Syödään
Kesällä varsinkin grillattuna, muulloin kiukaalla kypsytetty, tai uunimakkaraa, nakkikastiketta, makkarakastiketta, nakki- tai makkarakeittoa, ranskalaisia+makkaraa, munakasta nakilla/makkaralla, pyttäriä..
Useimmiten käytetään hirvestä teetettyä grillimakkaraa tai nakkeja, ei ole rasvasia ja ovat täyttä lihaa eikä mitään jauhomakkaraa.
Uunimakkaran täytyy tosin olla sitä perinteistä hk:n blöötä..