Synnytysvideoita??

  • Viestiketjun aloittaja hello
  • Ensimmäinen viesti
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.09.2006 klo 22:19 hello kirjoitti:
En oikein osannu kattoa.. Siis mistä sieltä niitä pääsee kattoo? :ashamed:
Ei ne olleet videioita vaan valokuvia ja tekstejä, siitä pitää valita, joku kategoria esim. "vaginal birth" ns. normaalisynnytys ja sitten siihen tulee alas numerot joiden kautta pääsee katsomaan kuvia. Vihreillä tähdillä merkityissä kuvissa ei näy paljon mitään, punaisella tähdellä merkityt tarkempia (jätin katsomatta...)
 
kohta 3 äippä
oon kans käyny tuolla youtubessa kattelemassa noita videoita ja ihan asiallisia olivat. Nyt ite menossa tekemään kolmatta (39+5 on viikkoja) ja katselin oikein mielenkiinnolla tota vesisynnytystä. Näytti niin tavattoman mukavalta ja jotenkin helpolta. Ei vaan taida olla suomessa mahdollista tuo veteen synnytys...
 
haloo Auroora
Toivottavasti nimimerkki Aurora ei ole vielä itse hankkimassa lapsia, kun osoittaa oman kypsymättömyytensä kiinnittämällä huomionsa synnytyksen edessä noin epäoleellisuuksiin. Ihmisiä on yhtä monenlaisia kuin meitä on maailmassa ja kaikennäköiset rinnat ja alapäät ovat yhtä hyviä siinä tehtävässä minkä takia ne ihmisellä on, juuri jälkikasvun saamissa ja sen elossa pitämisessä. Mene teini-ikäisten sivuille kommentoimaan toisten paikkoja äläkä aikuisten lapsia hankkimassa olevien ihmisten keskustelupalstoille!

Sitten vesisynnytyksestä: vesialtaassa on mahdollista oleilla avautumisvaiheen ajan monissa sairaaloissa. Ja useisiin sairaaloihin saa viedä vuokratun altaan mukanaan, jos heillä ei omasta takaa satu olemaan.

Veteen lapsen synnyttäminen on mahdollista Suomessa ainakin Tammisaaren ja Vammalan sairaaloissa, sekä yhdessä niistä Helsingin synnytyssairaaloista, olikohan Haikaranpesässä? Myös jossain pohjoisemmassa sairaalassa oli mahdollisuus tähän, olikohan Kuusamon sairaalassa....?

Veteen voi tietysti synnyttää myös jos haluaa kotisynnytyksen ja vuokraa altaan ja palkkaa kätilön kotiinsa synnytystä hoitamaan. Altaita vuokraa ja lisätietoa vesisynnytyksistä antaa Aktiivinen synnytys ry. =) =)
 
Tässä on tosi helpon ja siistin näköinen synnytys. Kumpa itsellä menisi yhtä hyvin.

http://www.evtv1.com/player.aspx?itemnum=735

Ja sitten tämmönen opetusvideo, joka myös on ihan positiivinen:

http://www.babycenter.com/plus/sample_video.jhtml
 
Randy
Mä kävin kattoo joskus jotain videoita ja vaikka en yleisesti ottaen oo mitenkään herkkä, niin yks video oli niin raaka, että näin painajaisia. Siinä videossa se vauvakin kuoli.. :'(
 

Yhteistyössä