Synnytyksen kesto?

anumartta
1. synnytys 6h 15min,ponnistusvaihe 25min
2.synnytys 5h 2min,ponnistus vaihe 2min
3.synnytys 2h 31min,ponnistusvaihe 6min.
eli aika vauhdilla ovat tulleet,onneksi olen ollut joka kerta jo valmiiksi sairaalassa.
 
Esikoisen synnytys kesti 3h10min ja ponnistus 7min.

Rytinällä mentiin eikä ehtiny saada mitään kivunlievityksiä, mutta ei siitä silti kammoa jäänyt!! Meillä suvussa pikasynnyttäjiä, luut ja liitokset antaa hyvin periksi vaikka itselläkin kapea lantio. Supistukset oli alusta saakka tosi rajuja ja synnytys alkoi veden menolla.

=)
 
72 tuntia! eikä olisi halunnut tulla sittenkään, mutta meni sydänäänet ja leikattiin kiireellä.
Olin väsynyt, mutta onnelllinen. Vähän alkaa kyllä nousta niskakarvat pystyyn sillä SEURAAVA laskettuaika lähestyy... kääk! :eek:
 
äiti82 ja poika03
Ensimmäinen lapsi
1 vaihe 5h 35min
2 vaihe 49min
3 vaihe 40min eli yhteensä 7h 4min

Toinen lapsi
1 vaihe. 35min
2 vaihe. 4min
3 vaihe. 6min eli yhteensä 45min

Toivottavasti ensikerralla ollaan lähellä sairaalaa! :)
 
MargeSimpson
9 tuntia kesti päästä 5 senttiin ja kaikki oli ok, kalvot puhkaistiin ja sydänkäyrä laski niin ettei kone niitä enää edes lukenut..sit äkkiä hätäsektioon ja 10min niin poika syntyi terveenä ja kiukkuisena! :heart:
 
Rebecka
4h 30 min esikoinen. Toista odotellaan. Noista muiden synnytksistä havaittavissa nopeampia synnytyksiä toisella kerralla. Toivottavasti. Ensimmäisestä synnytyksestä jäi hyvät muistot, vaikka en kivunlievitystä saanutkaan. Toivoisin, että menis seuraava samalla lailla. :heart:
 
nooh synnytys kesti semmoset reilu kuus PÄIVÄÄ!!Alkoi säännölliset supistukset ja eiku sairaalaan,lapsi halusi syntyä mutta lääkärit yritti pitkittää mahdollisimman pitkälle kun raskausviikkoja oli vasta 32+4 mutta poika syntyi rv 33+3.ponnistus vaihe kesti 35min. Rankkaa se oli mutta kyllä siitä ihanan lahjan sai!! :heart:
 

Yhteistyössä