sylivauva..

poika on ihan syntymästä alkaen ollut kova syli vauva. nyt on jo reilu 3 kk ja tulee hirveä huuto jos ei pidä sylissä.mikä avuksi? tiedän että äidin syli on paras mutta tulee turhautunut olo kun ei pysty mitään tekemään ilman että joutuu kantamaan sylissä.rintarepussa viihtyi aluksi mutta nyt tulee itku jos siihen yrittääkin laittaa..ja sitterissä alkanut olemaan jonkin verran mutta pitää koko ajan olla heiluttamassa ja että näkee äidin.

kun yritänkin laittaa häntä leikkimatolle tai pinnasänkyyn missä olisi mobiili ja kivoja leluja niin ei käy..huuto tulee.
missä iässä tämä saattaisi rauhoittua? lelut ja muut asiat alkaisi kiinnostaa?

jos on samanlaisesta kokemusta niin vinkit olisi tarpeen:)
 
no mulla huutaa tuossa jaloissa roikkumassa 11,5kk sylivauva :whistle: kantoliinassa kannoin paljon pienenä, viihtyisikö teillä vauva siinä paremmin kuin repussa? hyppykiikussa jätkä myöskin viihtyi pienempänä sen hetken että sain tiskattua tai laitettua ruokaa.
ja kun taloudessa on muitakin lapsia, ei oikein voi olla koko aikaa kantamassa pienintä. siksikin poika on paljon liinassa.
 
Chamorphis
Meillä kans sylivauva... nyt 7 viikon ikänen eikä viihdy paljon muualla kun sylis. Ja vielä tietty just vaan mun sylis. Ei kelpaa isänkään syli... :( On kieltämättä turhauttavaa kun vaan koko ajan pitäs pitää sylis. Ei suostu juurikaan nukkumaan sängys. Öisin nukkuu koliikkikeinus et edes yöt saa rauhotettua. Kiikus kyllä viihtyy jonkin aikaa myös päivällä, mutta ei kovinkaan pitkiä aikoja. Tunti on jo luksusta... Kiikkuunkin pitäny laittaa molemmille puolille virikkeitä et viihtyy... Kantoliinassa kans välillä kannan, mutta ei oikein viihdy siinäkään kun raukalle tulee kuuma äidistä puhumattakaan! :D Toivoisin kans et pian rupeis viihtyyn enemmän yksikseen ja muidenkin sylis kun mun... :/
 
Kyllä se vaan niin on että 3kk ja 7viikkoinen varsinkin ovat vielä niin pieniä että ihan normaalia on olla sylivauva.
Meidän tyttö oli tosi sylivauva ja alussa oli paha koliikki, jolloin oli sylissa 24/7.

En osaa muuta vinkittää kuin että kantoliina oli meillä aivan ehdoton! Nyt hommattiin just Manduca niin saa tytön selkäänkin helpommin kun alkaa olemaan jo kokoakin neidillä.

Meillä tyttö nyt siis reilu 7kk ja nyt vasta on alkanut kunnolla viihtymään lattialla kun istuu itekseen, sänguyssäkin on alkanut viihtymään viimeisen parin viikon aikana kun aiemmin ei ollut mitään väliä oliko minkälainen mobile siinä edessä mutta jos sinne pistit niin raivothan sieltä tuli... Oli meillä muuten käytössä toi hyppykeinu, siinäkin viihtyi ja tykkäs pomppia musiikin tahtiin, mut siihenhän teillä molemmilla on vielä hieman matkaa.

Nyt kovasti tsemppiä teille molemmille, kyllä ne vauvat siitä itsenäistyy kun ovat siihen valmiita mutta siihen asti ei paljon vippaskonstit auta vaan lähinnä se että itse etsii niitä keinoja helpottaakseen kantamista!

Voimia :flower:
 
Eikös alle 2 v. ole sylilapsi? Meillä poika 1 v. 5 kk joka kävelee jo jne. mutta aika paljon tarvii vielä syliä. Osaa sitä jo pyytääkin ja roikkua lahkeessa ja muutenkin protestoida jos ei HETI nosteta syliin kun tarve tulee.. että kyllä ne sitten viimeistään koulussa :kieh:
 
en nyt tarkoittanut kysymykselläni että kertokaa miten saan lapsen hiljaiseksi ettei tarvitsisi pitää sylissä!mielelläni häntä kannan ja leikin mutta välillä vain tulee todella turhautunut olo kun aamusta iltaan saa olla kantamassa. päiväunetkin nukkuu sylissä,kun yrittääkin laittaa sänkyyn kun on nukahtanut niin naps ja silmät on auki. välillä vaan se 15-30min oma aika olisi tarpeen,että taas jaksaisi ja sen takia kysyinkin että jos muilla on samanlainen tilanne ollut/on niin onko keksinyt jotain apua:)
 
Meillä oli aikaisemmin sama ongelma-neiti nukkui päivisin vain sylissä, öisin vieressäni sängyllä. Jos yritti laittaa omaan sänkyyn, silmät rävähti samantien auki. Meillä auttoi, kun laitoin tytön unipussiin-kylmä sänky oli se, mikä herätti. Päiväunet on sisällä lyhyitä, PAITSI vaunuissa. Ulkona nukkuu parhaiten mutta jos on liian kylmä tai en kerkeä lähtemään vaunulenkille, laitan vaunut viileään huoneeseen ja johan nukahtaa!
 
Ket
Kantoliinaa minäkin tulin ehdottamaan. Voi olla, että lapsesta tulee sitten aikanaan sitäkin itsenäisempi, kun nyt on niin paljon sylissä ja saa turvaa ja läheisyyttä myöhemmäksikin tarpeeksi. ;) :LOL:
 

Yhteistyössä