Suurin osa suomesta ilman rajotuksia ja koronapassia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihmetyttää tämä uutisointi ja keskustelu koronapassista. Samaan aikaan kun julkastaan uutisia uusien pakkotoimien tarpeellisuudesta niin suurin osa suomesta on ilman mitään rajotuksia ja ilman koronapassia. Suurinta osaa suomea koronapassi koskee vain ulkomaan matkailussa. Tajuatteko että koronapassi on käytössä vain pääkaupunkiseudulla, etelä-pohjanmaalla, varsinais-suomessa ja päijät-hämeessä. Suurin osa suomea saa olla ihan vapaasti.
 
vierailija
Stop koronapassille-sivusto antaa osviittaa, mitkä tahot kannattavat rokotepassia. Pääasiassa ravintolat ja baarit, ymmärrettävää. Mutta löytyy myös ostoskeskusketju, satunnaisia pienyrityksiä. Miten heillä on varaa sulkea asiakkaita oven ulkopuolelle.

Osa rokotepassin omistavista ovat sen käyttöä vastaan ja kieltäytyvät näyttämästä (jakamasta yksityistä tietoa) jollekin randomille passin tarkastajalle.

Rokotepassin käyttöönotto on alkanut, kartoitetaan ongelmat, korjataan, parannellaan ja sen jälkeen kansa jaetaan karkeasti kahtia. Tämä vain ottaa hieman aikaa, joten nyt on metelin aika kansalaisilta.

Miten käy, kun kolmas kierros alkaa, muuttuuko passit maksullisiksi kahden rokotuksen saajilta tai maksaako kaikki todistuksesta oli piikkiä tai ei? Jännittävää.
 

Yhteistyössä