Suosittele allergialääkäriä Turussa!

Dahlia
Marianna Tala-Heikkilä (Mehiläisessä) ja Erkka Valovirta (Allergiakeskuksessa) ovat molemmat todella kehuttuja. Itsellä kokemusta Tala-Heikkilästä ja olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä ei refluksia, mutta olettaisin että molemmilla on varmasti kokemusta myös siitä.
 
hei!
meillä tyttö huusi 9kk, kaikki allergiat testattu ilman tuloksia.eilen tuli diagnoosi; refluksitauti.667 refluksikohtausta vuorokaudessa...meillä erkka valovirta hoitanut vanhempia lapsia, mutta kuopuksen kanssa kävimme juhani grönlundilla mehiläisessä.hän on nimenomaan "mahalääkäri", suosittelen todella lämpimästi.myös lastenlääkäri maire kask pulssissa on hyvä refluksiasioissa, muutenkin ehdottoman ihana lastenlääkäri!
 
Meidän refluksivauva on ollut Maire Kaskin (Pulssi) hoidossa koko ajan, ja olemme olleet tooodella tyytyväisiä. Mielestäni on refluksiasioissa asiantunteva. Allergiapuolesta en tosin osaa sanoa, koska meidän poitsun refluksi ei ole ollut allergiaperäistä.
 
Pieni varoituksen sana täälläkin kehutusta Pulssin lääkäristä... Menin itse nettikehujen perusteella kyseisen naisen vastaanotolle ja kohtelu oli kaikkea muuta, kuin asiallista ja mukavaa. Kaikki asiat hän ymmärsi/halusi ymmärtää täysin väärin ja mitään ei suostunut kuuntelemaan, jos yritin korjata. Haukkui lopulta kasvatusmetodini kokonaan. Hänen mielestään esim yli 5kk vauvan ei kuulu enää öisin syödä, koska hänen lapsensa/tuntemansa lapset eivät näin tee. Jotain on siis ehdottomasti vialla perheessäni. Annan lapsen määrätä ihan liikaa perheessä, koska en saa häntä syömään. No joo, voiko tätä nyt ihan soveltaa 6kk vauvaan?? Myöhemmin selvisi lisäksi, että eräs tarjoamani ruoka-aine aiheutti luultavasti vatsakipuja ja tästä syystä vauva kieltäytyi syömästä. Pakkosyöttääkkö olisi pitänyt, että olisi vauva "ymmärtänyt paikkansa"? No lopulta totesi äidin olevan masentunut ja kykenemätön hoitamaan lastaan. Ja tämä, koska olin erimieltä hänen kanssaan?!? Että näin. Aika moiset traumat jäi ja kynnys lääkäriin menoon kasvoi aika korkeaksi (ja näin ei missään nimessä saisi pienen lapsen kanssa olla!). Eli, jos olet hiukankin herkkä ihminen, kehotan harkitsemaan kahdesti!!! Kuulemma loistotyyppi, jos kemiat kohtaa, mutta... No meillä kaikkea muuta, kuin kohtasi! :( Meillä ei ollut kyseessä refluksi/allergia (ainakaan vielä todettu), joten asiantuntemuksestä näissä asioissa en osaa sanoa!
 

Yhteistyössä