Suositelkaa lomakohdetta!

Euroopasta, aurinkoa ja lapsiystävällisyyttä. Madeira ja Parga jo nähty. Etäisyydet, rannat, hygienia ja hyvä ruoka etusijoilla. =)

Voimme harkita myös kaukolomakohteita, emme vaan tykkäisi mistään 10 tunnin lennoista...

Kaikki nyt huomioidaan, suositelkaa toki ja perustelut mukaan. Kiitos paljon :flower:
 
Eilatia näyttävät taas mainostavan ja oli tosi siisti ja hieno paikka, mikä parasta Punainen meri on aivan mahtava, lapsetlkin pääsee snorklaamaan ja näkee kaloja ihan vaan laiturin päästä.
Miinus on kallis hintataso kohteessa.
Kaikessa tylsyydessään pahamainen turistirysa Kanarian saaret ja sieltä Teneriffa on myös varsin kaunis paikka, kun päästää irti niistä ennakkoasenteista, että se on täysin turistirysä.
 
Sisilia :heart: Aivan kerta kaikkiaan ihana paikka, ruoat ja ihmiset! Varsinkin joku Taorminan kaltainen pikkukylä on näkemisen arvoinen. Jos jonnekin ulkomaille pääsen vielä tälle elämälle, niin Cataniaan haluan!! :heart:
 
vieras
Turkki ja erityisesti Alanya, lyhyt lento, ihmiset tosi lapsirakkaita, vesipuistoja lapsille ja muitakin kivoja retkiä ja ohjelmaa. Siellä on myös todella hyvää ruokaa, meidän todella nirsoille lapsillekkin kelpas hyvin vaikka mä pelkäsin etukäteen et lasten osalta viikko menee pitsoja syödessä mut tosi hyvin kelpas kaikki ruoka mitä tarjottiin :)
 
vieras
Kreetalla Rethymnon ja siellä Finnmatkojen hotelli Ibiscos Garden. Huippu hotelli lasten kanssa ja rantakin on Retyssä hyvä. Aivan ihana vanhakaupunki, jonne sopiva kävelymatka rantakatua pitkin. Voin lämpimästi suositella!
 
Voimme periaatteessa lähteä milloin vainn, kunhan se kohde nyt ensin päätetään. joko kesäseongin aikaan Eurooppaan tai talviaikaan kaukomatkalle. Kiitos hyvistä ehdotuksista, selvitän niitä. Dubain unohdan siksi, että en suosi ääri-islamistisia matkakohteita, koska olen nainen ja jos jotakin sattuu, tahdon että voin luottaa myös maan viranomaisiin ja saamaani apuun lasten kanssa.
 
Kiitos kaikille!

Itse olen viettänyt Arabiemiirikunnissa sen verran aikaani ennen lapsia, että en pidä maan kulttuuriin kuuluvasta naisten kohtelusta. Oli kyse sitten islamistisesta kulttuuriperinnöstä tai jotakin aivan muusta, voin sanoa kuitenkin hyvällä omallatunnolla tietäväni mistä puhun. Ei siitä sen enempää.

Nyt ole kirjannut vinkkinne ylös ja alan matkaoppaita selailemaan :wave:

Tuo Eilat kuullostaa myös mielenkiintoiselta. Mikähän siellä on muuten tuo turvallisuustilanne?
 
Dubaita tunteva
Alkuperäinen kirjoittaja Hamsteri:
Dubai, Dubai, Dubai! Takuulämmintä, siistiä, puhdasta, 6 h suora lento, aikaero mitätön. Miinusta kalleudesta.
Arabiemiraateissa asuneena EN lähtisi Dubaihin joulu-helmikuussa JOS haluaisin TAKUULÄMPÖÄ. Esimerkiksi tällä hetkellä Dubaissa on tosi huonot lomailusäät, viileää, sateista jne. Joka talvi on sama juttu, joillekin osuu ne huonot viikot ja kyllä vituttaisi jos maksaa tonnin, että pääsee lämpöön ja sitten tulee ne huonot säät, sillä joka talvi on ollut useampi viikkoa huonoa säätä. Eikä Dubaissa muutenkaan talvikuukausina ole mitenkään erityisen lämmintä, harvoin menee 30 rikki ja usein lämpö jää 20-25 asteeseen lämpiminäkin päivinä. Joillekin nuo asteet tietysti riittää, mutta joillekin taas ei ja lisäksi merivesi on aika kylmää, ainoastaan reilut parikymmentä astetta.

Jos haluat TAKUUlämpöä Dubaista lähde Dubaihin huhti-lokakuussa.
 

Yhteistyössä