Suositelkaa itkuhälyttimiä! :)

meillä
Meillä on tällaset cobrat, joita mies käyttää myös metsällä kavereidensa kanssa. Lisäksi ovat olleet käytössä silloin ku kahdella autolla on perätysten ajettu pitemmän matkaa, kätevää keskustelua auoilijoiden kesken. Itkuhälyttiminä toimineet loistavasti, herkkyyttäkin saa säätää...

http://www.vaivaton.com/product/1801-1-245
 
Meillä on Doro -merkkiset radiopuhelimet, joissa on itkuhälytintoiminto. Tosi hyvät. Hintaa en muista kun ovat jo vanhat. Radiopuhelimet ovat kyllä paremmat kuin tavalliset itkuhälyttimet; kantavuusmatka on pidempi ja kokokin usein pienempi. Eikä tarvii pattereiden kanssa pelata kun niissä on akut jotka voi ladata.
 
Huom
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
MEillä oli käytössä tämä Philipsin häly. Tosi hyvä oli, ainut miinus isot mokkulathan noi on.

Meillä on nuo samat olleet käytössä jo nelisen vuotta. Hyvin toimivat ja plussaa siitä, että molemmat saa verkkovirtaan ja käyttävät tavallisia paristoja tai ladattavia akkuja.

Jotkut noista radiopuhelimista käyttävät ainoastaan laitteen omia akkuja, joiden korvaaminen uusilla tulee tosi kalliiksi. Kannattaa tarkistaa ennen ostoa. Ja kaikkia ei saa verkkovirtaan.
 
vieras
Meillä Philipsin ja aivan loistava! Ei ota mitään ylimääräistä häikkää (meillä myös toisen merkkinen mummola hälyttimenä) ja se rätisee ja kohisee. Kuuluu todella selvästi ja pitkä kantomatka.
 
vieras
Clas Ohlsonilta radiopuhelimet, vaik exibel merkkinen jos on ääniohjaus. 37,5e näyttäis nyt olevan yks malli. Meillä on toiminut hyvin ja kanavia on paljon et saa valittua sellaisen mihin ei naapurin itkarin äänet tule.
 

Yhteistyössä