Suositelkaa hyvää rasvaa atoopikolle 1v!!!!

Alkuperäinen kirjoittaja Tämäkin Menee Ohi:
Alkuperäinen kirjoittaja LisaMarie:
Meillä kirjottaa lääkäri aina Decubalia ja se toimii.
JOskus käytän pahasti rikkoutuneeseen ihoon myös Hivesania, antiseptista lehmän tissirasvaa, mutta kuivuuteen tuo Decubal vaikuttais paremmalta.
onko se paksua?vai millaista?
On paksua, molemmatkin, tuo Hivesan ja Decupal
 
näin kosmetologina (ja atoopikkona) sanon että atoopikolle mahdollisimman rasvaista, ei siis kosteuttavaa kuten monet luulee. atoopikolla on ihon kyky sitoa kosteutta alentunut ja siksi siis rasvaista sitomaan kosteus. turhahan se on hölvätä kosteuttavaa kun se haihtuu pois. eli siis edellisten neuvomat on hyviä vaihtoehtoja.

itselläni pahiten kuiva alue on valitettavasti naama ja abobase oily cream on kesän päivävoiteeksi riittävä, siihen pystyn jopa heittämään meikinkin päälle... talvella ei ole riittänyt tähän mennessä mikään kunnes siskoni antoi voiteen (elisabeth arden 8hour creme) joka on oikeasti tarkoitettu halkeileville kantapäille, rutikuiville käsille, kyynärpäihin, polviin ja tarvittaessa paikallisesti esim. huuliin. eli todella paksua salvaa. ja viimein löytyi voide joka on riittävä talvella naamaani (ja tuohonkin pystyn heittämään meikin päälle... tuska kuiva iho...) ihan vain vinkkinä aikuisille atoopikoille joilla samaa ongelmaa :)

 
atoopikon äiti
Turha ostaa noita apteekin kalliita rasvoja. Tummeli (punaisessa kierrekannellisessa purkissa) on parasta. Tuhtia tavaraa.

Ihotautilääkäri antoi meille Ceridal-reseptin. Dermosilin Baby-extra ajaa aivan saman asian ja on edullisempaa. Lääkärit suosittelevat tietenkin isojen lääkefirmojen rasvoja. Ei kannata sokeasti luottaa niihin. Turhaa rahastusta. Edullisempia ja ihan yhtä hyviä rasvoja löytyy tavallisista kaupoista.
 

Yhteistyössä