Suosikkiruuat

ludde
Sellasta ruokaa ei ole löytynyt vielä mistä poika ei pitäisi...paitsi tuoreet hedelmät ei oikein uppoa ja en ole kamalasti tuputtanutkaan. Välipalaksi annan aika usein jogurttia ja leipää myös pinaattilettuja, vispipuuroa, ohukaisia..Poika 1v4kk

 
Kyllä se spagetti ja jauhellihakastike on yksi suosikki. Perunakin uppoaa eri kastikkeiden kanssa. Välipalaksi annan yleensä jugurttia/viiliä/hedelmää/marjoja/leipää. mitä milloinkin. Aamulla ja illalla puuro. Tyttö kyllä tunnistaa herkut ja sitten kun niitä näkee ei suostu syömään tavallista ruokaa. ELi herkut oltava piilossa. :D Tytöllä ikää reilut 1v 1kk.
 
tyttö on kyllä hyvä syömään ja melkein kaikki menee, mutta suosikkeja ovat ehkä makaroonilaatikko, jauhelihakastike&muussi ja broileri-ananaskastike&riisi. leipä on kans tällä hetkellä kovassa huudossa. pinaattikeitto on tähän mennessä ainoo, jota ei kertakaikkiaan suostu syömään.

välipalana menee voileipää, bulg.jogurttia, viiliä, hedelmiä, hedelmäsosetta jne...
 
laura -81 harmaana
ehdottomasti raejuusto. ihan hirvittää mitenkä paljon söisi, jos antaisi vaan.. tomaatti, ruohosipuli ja kasvimaalta sipulin varret on myös "nam nam". lakkoja ei suostu suuhunsa laittamaan- isän tyttö!
1v5kk
 
Meillä on kolme aikamoista nirppanokkaa, jotka syövät todella vaihtelevasti. Etenkin kuopus 2v on tosi pieniruokainen, mutta onneksi keskimmäinen 3v sitten taas syö välillä todella paljon (joskus vaatii koko ajan jotain).

Mummulassa maistuu mikä vaan, mutta kotona taitaa se herkkuruoka olla nakkikeitto, makaroonilaatikko, letut ja erilaiset pastaruuat. Lihansyöjiä meillä ei ole... mitä nyt lenkkimakkara ja nakit tosiaan maistuu.

Herkkupeppuja ovat koko kööri (lue: ns. herkkuja kyllä söisivät jatkuvasti), mutta rajansa kaikella.
 
Chili con carne (mieto) erityisesti pavut on herkkua. Makaronilaatikko. Lihaperunasoselaatikko. Muusi ja lihapullat/nakit. Pasta-kanakeitto. Jauhelihakeitto (erityisesti 1,3kk tytölle mieluinen)

Välipalalla vaihtelevasti erilaisia hedelmiä, marjoja, leipää päällisillä, tomaattia, kurkkua, mannapuuro mustikka keitolla, jugurttia, joskus harvoin lettuja tai pannukakkua. Ja oikein erityisenä päivänä jätskiä tai jotain muuta hyvää välipalan jälkiruoaksi. Maito tai vesi on yleensä juomisena.
 
nansa
meillä neiti 2-v söisi vaan makkaraa, jos saisi päättää itse.

Mutta ihan hyvin uppoaa kaikki perunaruoat ja keitot, makaronit ja pastat ei ihan yhtä hyvin.
Hedelmiä ja jogurtteja ei suostu syömään (ei kyllä muutenkaan ole oikein makean perään), joten välipalana on usein leipää tai muroja/mysliä.
 

Yhteistyössä