Suomi ja Eurooppa oli AIVAN ERILAINEN kymmenen vuotta sitten, muistellaan vuotta 2014!

vierailija
Oli Sotshin talviolympialaiset joissa urheiluministeri Paavo Arhinmäki esiintyi äärimmäisen juovuksissa useina päivinä suomalaisia haukkuen ja venäjää ylistäen.

Ma- tuja oli hyvin vähän, pääasiassa somaleita Hesoissa. Kaikkialla uskottiin rauhaan. Talvi oli ennätyksellisen vähäluminen ja terminen kevät alkoi koko maassa jo helmikuussa.

Sitten alkoi venäjän ja muslimien hyökkäys Eurooppaan ja 10 vuodessa Eurooppa romutettu ja kahtiajakautettu, turvallisuus menetetty ja rajat suljettu. Välimeren hukkunut satatuhatta mustaa, ruskeaa.

Mitä olisi pitänyt tehdä toisin alkaen vuodesta 2014 ja millainen on Euroopoa vuonna 2034?
 
vierailija
Vuonna 2034 valkoiset vähemmistö Euroopassa, ilman peittävää huntua tai miespuolista saattajaq ulkona kulkevat naiset rais.kataan ja tämän jälkeen kivi.tetään kuoliaaksi.
Peräkammarin pojan pankonpäällistuumailut muuttuvat päivä päivältä synkemmiksi.
Eikö olisi aika könytä sieltä pierutuhnujesi keskeltä ihmisten ilmoille? Tein tänään pitkän kävelylenkin Helsingin halki, ja sitten suuntasin Kansalaistorilla Oodiin. Minua puhutteli englanniksi ko. torilla komea mies lehtiö sylissään. Arvasin mikä hänellä oli asia, ja toivotimme toisillemme hyvät päivän jatkot. Amnestyn väki usein lähestyy minua kuten tänäänkin.
Mietin olinko turistin näköinen vai eikö hän puhu suomea. Veikkaan jälkimmäistä. Jos Suomeen tulee lisää noin komeita miehiä, perun kirjoituksiani tällä palstalla. Sain muuallakin virastoasioilla superhyperhyvää asikaspalvelua, ja jonotusaika oli vain puoli tuntia.
Mannerheimintie on täysin levällään entisen kotimme kohdalla. Oli mukava kiemurrella tie-estesokkeloissa. Yhden hotellin kohdalla muistelin hauskaa muistoa. Nimesin hotellin mielessäni what about tomorrow-hotelliksi. Jos tällä palstalla olisi hyvin käyttäytyvää lukijakuntaa, kertoisin mitä tuo lause pitää sisällään. Kuka sen sanoi ja miksi.
Harmi kun älykelloni unohtui kotiin. Nyt en tiedä miten monta askelta ja kilometriä kävelin. Olo on raukea. Seuraavaksi keitän kahvia.
 

Yhteistyössä