Suomessa varoitetaan ”syöpätsunamista” – Japanissa syöpien lisääntyminen yhdistetään koronarokotuksiin (VAIDS)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mediuutiset ja Kauppalehti uutisoivat maksumuurien taakse piilotetusti, että suomalaisten sairastuminen syöpiin on kiihtymässä "syöpätsunamiksi".

Jo ennen mRNA-piikitysten alkamista varoitettiin, että vastassa on rokotteiden aiheuttamien autoimmuunisairauksien (VAIDS) valtava uhka.

Japanissa tieteellinen tutkimus yhdistää koronarokotteet lisääntyviin syöpäsairauksiin.


MV
 
vierailija
Mediuutisten ja Kauppalehden tuoreet artikkelit käsittelevät valtamedian tabua eli syöpäsairauksien nopeaa lisääntymistä, joka alkoi vuonna 2021 koronarokotusten myötä, siis aivan kuten suomalaisten ylikuolleisuuskin. Mutta asioistahan ei saa puhua, varsinkaan suomalaisten kansanmurhasta.

Mediuutisten tapahtumassa puhuneen kansanedustajan, lääkäri Mia Laihon mukaan, Suomen hallinnossa suunnitellaan uutta ”syöpästrategiaa”. Hän varoitttaa, että suomalaiset ovat kohtaamassa ”syöpätsunamin” ja kustannukset ovat nousemassa peräti 63% jos mitään ei tehdä”
 
vierailija
”Japanissa on havaittu selvä tilastollinen yhteys k-rokotteiden ja syöpien lisääntymisen välillä. Suomen kokonaiskuolleisuudessa näkyy selvä nousu toisesta koronarokotuksesta, kesäkuusta 2021, lähtien. Kuinka pitkään tätä kansanterveyskatastrofia vielä peitellään,” kysyy Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen X-alustalla ja linkkaa japanilaistutkimukseen.
 
vierailija
Sveitsi: Syöpäsairauksien määrä kaksinkertaistui koronarokotusten alettua

Onko kyseessä mRNA-Covid-piikitysten seuraus? Kysymys on aiheellinen, kun Sveitsin sairausvakuutusyhtiön julkaisemat tiedot osoittavat, että syöpähoitoa saavien ihmisten määrä on lisääntynyt 73 prosenttia sen jälkeen, kun koronarokotukset alkoi 2021.
 
vierailija
Ylikuolleisuus suomessa

Markku Laitinen20.1.2024 2:54päivitetty 20.1.2024

Katselin tässä Eurostat ylikuolleisuustilastoja ja laitoin merkille, että viime vuoden marraskuussa maassamme oli 40,5% ylikuolleisuus. Luku on mielestäni hälyttävän korkea ja se minkä takia luku on noinkin korkea tulisi mielestäni tutkia. Onhan ylikuolleisuus marraskuussa 2023 meillä korkeampi kuin yhdessäkään muussa EU-maassa.

Ylikuolleisuus – Tilastot – Statistics Explained (europa.eu)

En ala itse esittää arveluja tai syitä siitä miksi ylikuolleisuus on noinkin kovaa, jotta en syyllistyisi minkään salaliittoteorian levittämiseen. Toki monilla sosiaalisen median palstoilla esitetään syitä tähän, mutta niiden paikkansapitävyydestä ei ole todisteita. Koska luku kuitenkin on noinkin hälyttävän korkea, asiasta pitäisi mielestäni järjestää virallinen tutkinta.

US
 

Yhteistyössä