Suomen Valkoisen Ruusun I luokan komentajamerkki Jyri "EK" Häkämiehelle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Myönsikö kokoomuslainen nyrvistö korkean kunniamerkin Häkämiehen työstä kauhukabinetin työläisvihamielisen ja köyhiä kyykyttävän hallitusohjelman taustapiruna olosta vai aiemmista töistään hyvinvointivaltion kansallisen omistuksen " sosialisminpurusta" mm. Kemiran GrowHow lannoitefosfaattijaupoista vastuuministerinä?
GrowHow - liian suuri erehdys kerrottavaksi

"Soneran UMTS-kaupan loppulasku oli 4,3 miljardia euroa. Silloin kun Sonera osti saksalaista ilmaa, sen suurin omistaja oli valtio yli 50 %:n osuudella. Kaupasta kohistiin vuosikaudet talouselämän lehdissä. Samoin tehtiin Stora Enson kohdalla. Sen Amerikan-seikkailu maksoi 5,6 miljardia euroa. Valtio on tälläkin hetkellä Stora Enson suurin omistaja ja isäntä. Se omistaa 15,7 % osakkeista ja 35,1 % äänivallasta.

Jostakin syystä talouselämän lehdet ovat lähes vaienneet paljon huono-onnisemmasta GrowHow-kaupasta, jossa jopa 30 miljardin omaisuus myytiin 207 miljoonalla. Ehkä virhe on täysin uskomaton."
 
vierailija
On se kumma, että mitä enemmän onnistuu tuhoamaan Suomen kansaa ja kansan varallisuutta, esiintymään syrjivästi maan työväestöä kohtaan, niin siitä palkitaan korkeimmalla kunniamerkillä. Kuvastaa samalla näiden palkitsijoiden todellisen suhtautumisen työtä tekeviä kohtaan. "Nyt on riisuttu naamiot pois".
 

Yhteistyössä