ja lämmittäsitkö?
MillaVanilla 02.08.2010 #2 Voi leipoa, pistät vaan piirakan jääkaappiin kun se on vähän jäähtynyt. Sitten juhlapäivänä hetkeä ennen tarjoilua lämmittäisin uunissa/mikrossa. Mutta sitten se koko piirakka on syötävä keralla, eikä sitä saa uudelleen kuumentaa!
Voi leipoa, pistät vaan piirakan jääkaappiin kun se on vähän jäähtynyt. Sitten juhlapäivänä hetkeä ennen tarjoilua lämmittäisin uunissa/mikrossa. Mutta sitten se koko piirakka on syötävä keralla, eikä sitä saa uudelleen kuumentaa!
Loore29 02.08.2010 #3 Kyllä itse ainakin leipoisin edellisenä päivänä, kun maku vaan paranee seuraavaan päivään. Yleensä en kyllä lämmitä suolaisia piirakoita.
Kyllä itse ainakin leipoisin edellisenä päivänä, kun maku vaan paranee seuraavaan päivään. Yleensä en kyllä lämmitä suolaisia piirakoita.
Loneliness 02.08.2010 #4 Itse tein juuri 2 pellillistä kinkkupiirakkaa ja tarjoilen ne vasta huomenna. Maku vain paranee, kun piirakka saa "vetäytyä" rauhassa.
Itse tein juuri 2 pellillistä kinkkupiirakkaa ja tarjoilen ne vasta huomenna. Maku vain paranee, kun piirakka saa "vetäytyä" rauhassa.
.. 02.08.2010 #5 Alkuperäinen kirjoittaja Loneliness: Itse tein juuri 2 pellillistä kinkkupiirakkaa ja tarjoilen ne vasta huomenna. Maku vain paranee, kun piirakka saa "vetäytyä" rauhassa. Click to expand... voisikko vaivautua ohjeen laittaan jos on hyvää?
Alkuperäinen kirjoittaja Loneliness: Itse tein juuri 2 pellillistä kinkkupiirakkaa ja tarjoilen ne vasta huomenna. Maku vain paranee, kun piirakka saa "vetäytyä" rauhassa. Click to expand... voisikko vaivautua ohjeen laittaan jos on hyvää?