Missä vaiheessa suolaa ei tarvi enää kytätä ruuissa? Siis ihan normiruuat lapselle? Kun esim. pakkasessa olisi valmiskasvispihvejä; voisiko 1,5 v. antaa niitä, jos muukin perhe syö?????????
Tämä on ihan totta. Ruususuolasta ja muista puhtaista, luomulaatuisista luonnonsuoloista saa elintärkeintä mineraaleja mm. luuston kehitykseen. Puhdistetusta, keinotekoisesti jodioidusta, natriumkloridista sen sijaan ei saa muuta kuin korkeaa verenpainetta, kroonisia sairauksia ym ym.Alkuperäinen kirjoittaja Vernalis:Mä aloin laittamaan ruususuolaa sen jälkeen vähäsen lapsen ruokiin kun täytti 1v. Suola on tärkeätä ihmiselle ja siksi me käytetään tuota terveelistä vaihtoehtoa ruoanlaitossa. En ymmärrä ihmisiä jotka ei käytä yhtään suolaa.