Sunny beach kesä 2008 1v10kk pojan kanssa

Tarkoitus olisi lähteä sb:lle pojan (sillon 1v10kk) kanssa. Olen lukenut että paikan päältä ei löytyisi lainkaan lasten ruokaa tai vaippoja, pitääköhän paikkaansa. Muutenkin olisi kiva tietää paikasta enempi miten muut ovat lasten kanssa viihtyneet :) Kertoilkaa kokemuksia ja kehutkaa jos olette olleet jossain hyvässä hotellissa. Matka ei ole vielä varattuna...
 
Me oltiin 2005 1,3vuotiaan kanssa. Otin sillon Suomesta vaipat mukaan samoin hiukan ruokaa. Jostain pikkukioskista löysin velliä... Muksu söi koko viikon ranskalaisia, kanaa, pizzaa. Lähes kaikkea mitä itsekin söimme.
Me viihdyttiin hienosti pienen kanssa siellä ja tuskin paikka ainakaan huonompaan suuntaan ole tässä ajassa muuttunut. B)
 
Me oltiin viime kesänä kans 1v 3 kk vanhan vaavin kanssa siellä. Hyvin viihdyttiin. Vaipat kannoin mukana, nehän ei paljon painaneet ja takastullessa niiden paikan täytti tuliaiset. Kyllä sielläkin vaippoja myytiin. Vauvanruokia otin muutaman purkin mukaan ja aamupuurojauhetta, mutta siellä myytiin paikallisissa marketeissa mm. Hipp-lastenruokaa, samaa mitä täälläkin saa. Sen lisäks vaavi mustusteli hedelmiä ja pitsaa isoveikan kanssa. Joten älä ainakaan koko viikon ruokia turhaan kanna sinne mukanasi. Hauskaa matkaa !
 

Yhteistyössä