sunnuntain ruoka G

vieras
No ei oo karjalanpaisti isotöinen! Ostan sen 700g:n Atrian karjalanpaistiliha paketin, pienin isompia lihapaloja. Ruskistan kevyesti pannulla, maustan suolalla ja pippurilla. Uunivuokaan laitan lihat sekä porkkanan paloja ja sipulia. Ja kuuma vesi päälle. Miedolla lämmöllä reilut 2 tuntia, mitä kauemmin uunissa sen parempi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
No ei oo karjalanpaisti isotöinen! Ostan sen 700g:n Atrian karjalanpaistiliha paketin, pienin isompia lihapaloja. Ruskistan kevyesti pannulla, maustan suolalla ja pippurilla. Uunivuokaan laitan lihat sekä porkkanan paloja ja sipulia. Ja kuuma vesi päälle. Miedolla lämmöllä reilut 2 tuntia, mitä kauemmin uunissa sen parempi.
kiitti. en oo koskaan itse sitä tehnyt vaik tiedän olevan hyvää. jospa nyt uskaltais laittaa :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mumpsi:
Alkuperäinen kirjoittaja nöppönen:
meillä on pitsapannaria :p
Tyhmä kysymys ehkä,mut onko tuo pitsapannari vaan pannari,jonka taikinaan laitetaan esim.tonnikalaa,tomaattia yms. ja sitten lätkätään paistumaan?Vai mimmonen?
siin on pehmoinen pohja joka ei kaipaa mitään kaulitsemista tms. pohjan päälle laitetaan eka juustoraastetta ettei täytteet uppoa liikaa, sit ne täytteet ja lisää juustoa. pohja on helppo tehdä.. sekaisin vaan 3dl maitoa, 2munaa, 4dl vehnäjauhoja, ripaus sokeria, suolaa ja öljyä.
 
IhanaValo
Alkuperäinen kirjoittaja nöppönen:
Alkuperäinen kirjoittaja Mumpsi:
Alkuperäinen kirjoittaja nöppönen:
meillä on pitsapannaria :p
Tyhmä kysymys ehkä,mut onko tuo pitsapannari vaan pannari,jonka taikinaan laitetaan esim.tonnikalaa,tomaattia yms. ja sitten lätkätään paistumaan?Vai mimmonen?
siin on pehmoinen pohja joka ei kaipaa mitään kaulitsemista tms. pohjan päälle laitetaan eka juustoraastetta ettei täytteet uppoa liikaa, sit ne täytteet ja lisää juustoa. pohja on helppo tehdä.. sekaisin vaan 3dl maitoa, 2munaa, 4dl vehnäjauhoja, ripaus sokeria, suolaa ja öljyä.
Aa..tuotahan vois joskus kokeilla,ei ainakaan kuulosta kovin vaikeelta:)
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja Mumpsi:
Alkuperäinen kirjoittaja nöppönen:
Alkuperäinen kirjoittaja Mumpsi:
Alkuperäinen kirjoittaja nöppönen:
meillä on pitsapannaria :p
Tyhmä kysymys ehkä,mut onko tuo pitsapannari vaan pannari,jonka taikinaan laitetaan esim.tonnikalaa,tomaattia yms. ja sitten lätkätään paistumaan?Vai mimmonen?
siin on pehmoinen pohja joka ei kaipaa mitään kaulitsemista tms. pohjan päälle laitetaan eka juustoraastetta ettei täytteet uppoa liikaa, sit ne täytteet ja lisää juustoa. pohja on helppo tehdä.. sekaisin vaan 3dl maitoa, 2munaa, 4dl vehnäjauhoja, ripaus sokeria, suolaa ja öljyä.
Aa..tuotahan vois joskus kokeilla,ei ainakaan kuulosta kovin vaikeelta:)
voiko ton maidon korvata ruoka kermalla?
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja papan mamma:
Lounaalla oli eilistä jauhelihakeittoa.

Päivälliseksi paistuu uunissa hirven filettä ja sen kanssa otetaan kermaperunoita ja uunikasviksia ja tietty ihanaa pippurikastiketta. :p
saako tulla kylään :p
 

Yhteistyössä