Sukupuoliveikkaukset ultrassa - onko pitäneet paikkansa?

Te joille kerrottiin odotusaikana vauvan sukupuoli niin onko tuo pitänyt paikkansa?

Itse kävin Femedassa 22+ viikoilla ja Brunon mukaan tyttö olisi tulossa.
Nyt kuitenkin vähän ennen synnytystä on mieleen hiipinyt pelko, että pitääköhän tuo lopulta paikkansa :ashamed:

Kokemuksia siis kaivataan :flower: :flower: Kiitos :hug:
 
Mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuo pitää paikkansa :)

Miulla on molemmat ennusteet menneet oikein, ihan kunnan ultrassa. Ei hyö huvikseen noita arvioita heitä, ne on sitten outoja sattumia ne, mitkä menevät pieleen.

Onnea vauvasta :flower:
 
Pojaks veikattiin, kaksikin kertaa, tyttö tuli :) Osa tavaroista ja vaatteista oli varattu pojan mukaisesti, pojan väreissä. Itsellä jostain syystä oli silti hyvin epäuskoinen fiilis sukupuolesta.
 
ekasta sanottiin reilusti, että poika ja mieskin näki selkeästi pojan vehkeet monitorilla ja poika myöskin tuli.
Toisesta ei juuri mitään näkynyt, pari vilausta haarovälistä ja kätilö veikkasi enemmin tyttöä kuin poikaa, mutta oli epävarma, mutta tyttö tuli.

Eli molemmissa on pitäneet paikkansa varma ja epävarma veikkaus =)
 
Mikä bruno??? Mäkin haluan sellasen =)
Meillä yks tyttö, 13 viikon ultrassa sanoi että pojalta näyttää, rakenneultrassa ei näkynyt ja synnytystapa-arviossa totesi tytöksi. Nyt odotan viikolla 30+ ja rakenneultrassa ei taaskaan näkynyt kunnolla, nyt odotetaan synnytystapa-arviota vielä pari kuukautta, ehkä siellä saa tietää!!!
M
 
iipsu
Oman vauvan kohdalla tyttöä veikattiin ja tyttö tuli. Mutta tuttavan kahden tyttölapsen kohdalla molemmilla oli veikattu poikaa. Mietityttää että mitä se on siinä ultrassa nähnyt :)
 
Ekassa raskaudessa sanottiin viikoilla 26 ja 29 että tyttö tulee ja tyttö tulikin. Toisessa sanottiin keski- ja loppuraskauessa useamman kerran että tyttö tulee ja tällöin myös piti paikkansa :heart:
 

Yhteistyössä