Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
Suklaamousse
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 7065058, member: 589"]</p><p>Suklaamousse</p><p></p><p>100 g tummaa taloussuklaata</p><p>2 keltuaista</p><p>1 rkl sokeria</p><p>2 dl kermaa</p><p></p><p>1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. </p><p>2. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. </p><p>3. Lisää 1 rkl kermaa.</p><p>4. Sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. </p><p>5. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. </p><p>6. Vatkaa kerma vaahdoksi.</p><p>7. Lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. </p><p>8. Jaa seos annosmaljoihin.</p><p>9. Anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua.</p><p></p><p>Suklaamousse</p><p></p><p>1 dl kuohukermaa </p><p>1 dl tomusokeria </p><p>2 keltuaista </p><p>150 g tummaa suklaata </p><p>75 g voita </p><p>2 dl kuohukermaa </p><p></p><p>1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. </p><p>2. Lisää kiehautettu kerma ja saosta seos vesihauteessa ( kulho tai kattila kattilassa, jossa on lähes kiehuvaa vettä). </p><p>3. Paloittele suklaa ja sulata se hyvin miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. </p><p>4. Vatkaa sulatettu suklaa keltuaisseokseen. </p><p>5. Lisää joukkoon huoneen lämpöinen voi ja anna jäähtyä hetki. </p><p>6. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma. </p><p>7. Anna jäähtyä kunnolla kylmässä. </p><p></p><p>Tarjoa seuraksi </p><p>esim. manteliliköörillä maustettuja mansikoita. Kermavaahdon asemesta voit käyttää 2 vaahdotettua valkuaista. </p><p></p><p>Marinoituja mansikoita ja valkosuklaamoussea</p><p></p><p>mousse: </p><p>2 munaa </p><p>1 dl sokeria </p><p>200 g valkosuklaata </p><p>3 liotettua liivatetta </p><p>4 dl kuohukermaa vaahdotettuna </p><p>1/2 dl hienonnettua tuoretta minttua</p><p></p><p></p><p>1. Vaahdota munat ja sokeri vesihauteessa kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. </p><p>2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa.</p><p>3. Lisää munavaahtoon. </p><p>4. Sulata liivatteet miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita joukkoon.</p><p>5. Nostele kermavaahto varoen joukkoon.</p><p>6. Mausta hienonnetulla mintulla. </p><p>7. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään.</p><p></p><p>marinoidut mansikat:</p><p>1 l tuoreita mansikoita viipaleina </p><p>1/2 dl sokeria </p><p>3 rkl sitruunamehua</p><p></p><p>1. Sekoita aineet keskenään ja marinoi kylmässä noin 1 tunti.</p><p>2. Nostele mansikat syvälle lautaselle ja muotoile kahdella kuumaan veteen kastetulla lusikalla hyytyneestä valkosuklaamoussesta pallukoita.</p><p></p><p>Valkosuklaamousse</p><p></p><p>8 kpl kananmunan keltuainen </p><p>75 g sokeria </p><p>250 g valkosuklaata </p><p>0,25 dl sitruslikööriä </p><p>1 dl appelsiinin mehua </p><p>5 dl erikoiskermaa </p><p>2 kpl liivatelehteä</p><p></p><p>1. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi.</p><p>2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.</p><p>3. Kiehauta kattilassa appelsiinin mehu ja likööri. </p><p>4. Lisää joukkoon liotetut liivatelehdet.</p><p>5. Sulata suklaa kuuman mehun joukkoon.</p><p>6. Lisää sulatettu suklaa sokeri- keltuaisvaahtoon, sekoita tasaiseksi.</p><p>7. Lisää viimeiseksi kermavaahto joukkoon.</p><p>8. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 4 tuntia</p><p></p><p>Voit korvata </p><p>appelsiinin mehun esimerkiksi tyrnimehulla, passiopyreellä tai mangososeella.</p><p></p><p>Suklaamousse </p><p></p><p>200 g taloussuklaata</p><p>1/2 dl kylmää kahvia</p><p>1 munankeltuainen</p><p>2 dl kermaa</p><p>(1 rkl konjakkia)</p><p></p><p>1. Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. </p><p>2. Anna sen jäähtyä kymmenen minuuttia.</p><p>3. Sekoita joukkoon kahvi ja munankeltuainen.</p><p>4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. </p><p>5. Sekoita kaikki aineet keskenään.</p><p>6. Laita mousse viileään neljäksi tunniksi.</p><p>7. Mousse on hyvä laittaa ennen jäähdyttämistä joko yhteen tarjoiluastiaan tai annosastioihin.</p><p></p><p>Suklaamousse </p><p></p><p>100 g tummaa suklaata </p><p>2 kpl munaa </p><p>2 dl kuohukermaa </p><p></p><p>1. Kypsennä keltuaiset vesihauteessa.</p><p>2. Sulata suklaa vesihauteessa. </p><p>3. Vaahdota valkuaiset. </p><p>4. Yhdistä aineet keskenään. </p><p>5. Nostele lopuksi löyhäksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon. </p><p>6. Pursota pieniin annosmaljoihin tai kahvikuppeihin, säilytä kylmässä. </p><p>7. Suklaamoussen voi maustaa tilkalla vahvaa kahvia tai konjakkia tai pienellä määrällä tuoretta ananasmurskaa vaihteen vuoksi. </p><p></p><p>Valkosuklaamousse (helppo)</p><p></p><p>1,5 dl täysmaitoa</p><p>1 vaniljatanko</p><p>1 liivatelehti</p><p>200 g valkoista suklaata</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p></p><p></p><p>1. Liota liivatelehteä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. </p><p>2. Kiehauta maito ja halkaistu vaniljatanko. </p><p>3. Purista liivatelehti liotusvedestä ja sulata se maitoon. </p><p>4. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi. </p><p>5. Poista vaniljatanko maidosta.</p><p>6. Kaada kiehuva maito vähitellen suklaapalojen päälle. </p><p>7. Vatkaa seos elastiseksi. </p><p>8. Kun suklaamassa on kädenlämpöistä, voit lisätä joukkoon vaahdotetun kerman. </p><p>9. Kaada seos tarjoiluastioihin ja anna jähmettyä kylmässä.</p><p></p><p>Tumma appelsiinisuklaamousse</p><p></p><p>2 liivatelehteä</p><p>1 appelsiinin raastettu kuori</p><p>1 dl vastapuristettua appelsiinimehua</p><p>2 rkl appelsiinimarmeladia</p><p>150 g tummaa suklaata</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p></p><p>Pinnalle:</p><p>suklaalastuja</p><p></p><p>1. Liota liivatelehtiä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. </p><p>2. Kiehauta hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori, mehu ja marmeladi. </p><p>3. Purista liivatelehdet liotusvedestään. </p><p>4. Sulata appelsiiniseokseen. </p><p>5. Sulata suklaa joukkoon. </p><p>6. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. </p><p>7. Sekoita suklaamassaan kermavaahto.</p><p>8. Kaada seos tarjoiluastioihin. </p><p>9. Anna jähmettyä kylmässä. </p><p>10. Ripota pinnalle juustohöylällä suklaalevystä viillettyjä lastuja.</p><p></p><p>Marmorimousse</p><p></p><p>valkoista suklaamoussea</p><p>tummaa suklaamoussea</p><p></p><p>1. Kaada vaaleaa ja tummaa moussea kerroksittain tarjoilumaljoihin. </p><p>2. Kuvioi pinta sekoittamalla haarukalla vaalean moussen pintaan tummaa moussea tai päinvastoin.</p><p></p><p>Minttumousse ja suklaakastike </p><p>4 annosta</p><p></p><p>Mousse:</p><p>1 ruukku minttua</p><p>2 1/2 dl kuohukermaa</p><p>1 dl maitoa</p><p>2 rkl sokeria</p><p>1 1/2 liivatelehteä </p><p></p><p>Suklaakastike:</p><p>1 dl kulutusmaitoa</p><p>1 rkl sokeria</p><p>75 g tummaa suklaata rouhittuna</p><p></p><p>1. Pilko minttu varsineen karkeaksi hakkelukseksi. </p><p>2. Sekoita kattilassa 1 dl kermaa, maito ja sokeri sekä minttu. </p><p>3. Kiehauta, peitä kannella ja anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. </p><p>4. Siivilöi neste talteen ja heitä mintut pois. </p><p>5. Liuota kylmässä vedessä liotettu liivate pieneen vesitilkkaan mikrossa, ja lisää se kerma-maitoon. </p><p>6. Anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi jääkaapissa. </p><p>7. Vaahdota loppu kerma, ja lisää vaahto liemen joukkoon kevyesti sekoittaen. </p><p>8. Hyydytä seosta jääkaapissa 2-3 tuntia. </p><p>9. Kuumenna suklaakastikkeen maito ja sokeri kulhossa mikroaaltouunissa. </p><p>10. Lisää suklaa kuumaan nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. </p><p>11. Jäähdytä kastike jääkaapissa. </p><p>12. Laita mousse pursotinpussiin/ laita pieneen muovipussiin tms. ja leikkaa toisesta kulmasta auki ja pursota sitä annosmaljoihin vuorotellen suklaakastikkeen kanssa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 7065058, member: 589"] Suklaamousse 100 g tummaa taloussuklaata 2 keltuaista 1 rkl sokeria 2 dl kermaa 1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. 2. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. 3. Lisää 1 rkl kermaa. 4. Sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. 5. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. 6. Vatkaa kerma vaahdoksi. 7. Lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. 8. Jaa seos annosmaljoihin. 9. Anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua. Suklaamousse 1 dl kuohukermaa 1 dl tomusokeria 2 keltuaista 150 g tummaa suklaata 75 g voita 2 dl kuohukermaa 1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. 2. Lisää kiehautettu kerma ja saosta seos vesihauteessa ( kulho tai kattila kattilassa, jossa on lähes kiehuvaa vettä). 3. Paloittele suklaa ja sulata se hyvin miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. 4. Vatkaa sulatettu suklaa keltuaisseokseen. 5. Lisää joukkoon huoneen lämpöinen voi ja anna jäähtyä hetki. 6. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma. 7. Anna jäähtyä kunnolla kylmässä. Tarjoa seuraksi esim. manteliliköörillä maustettuja mansikoita. Kermavaahdon asemesta voit käyttää 2 vaahdotettua valkuaista. Marinoituja mansikoita ja valkosuklaamoussea mousse: 2 munaa 1 dl sokeria 200 g valkosuklaata 3 liotettua liivatetta 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna 1/2 dl hienonnettua tuoretta minttua 1. Vaahdota munat ja sokeri vesihauteessa kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. 2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. 3. Lisää munavaahtoon. 4. Sulata liivatteet miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita joukkoon. 5. Nostele kermavaahto varoen joukkoon. 6. Mausta hienonnetulla mintulla. 7. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään. marinoidut mansikat: 1 l tuoreita mansikoita viipaleina 1/2 dl sokeria 3 rkl sitruunamehua 1. Sekoita aineet keskenään ja marinoi kylmässä noin 1 tunti. 2. Nostele mansikat syvälle lautaselle ja muotoile kahdella kuumaan veteen kastetulla lusikalla hyytyneestä valkosuklaamoussesta pallukoita. Valkosuklaamousse 8 kpl kananmunan keltuainen 75 g sokeria 250 g valkosuklaata 0,25 dl sitruslikööriä 1 dl appelsiinin mehua 5 dl erikoiskermaa 2 kpl liivatelehteä 1. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi. 2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. 3. Kiehauta kattilassa appelsiinin mehu ja likööri. 4. Lisää joukkoon liotetut liivatelehdet. 5. Sulata suklaa kuuman mehun joukkoon. 6. Lisää sulatettu suklaa sokeri- keltuaisvaahtoon, sekoita tasaiseksi. 7. Lisää viimeiseksi kermavaahto joukkoon. 8. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 4 tuntia Voit korvata appelsiinin mehun esimerkiksi tyrnimehulla, passiopyreellä tai mangososeella. Suklaamousse 200 g taloussuklaata 1/2 dl kylmää kahvia 1 munankeltuainen 2 dl kermaa (1 rkl konjakkia) 1. Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. 2. Anna sen jäähtyä kymmenen minuuttia. 3. Sekoita joukkoon kahvi ja munankeltuainen. 4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. 5. Sekoita kaikki aineet keskenään. 6. Laita mousse viileään neljäksi tunniksi. 7. Mousse on hyvä laittaa ennen jäähdyttämistä joko yhteen tarjoiluastiaan tai annosastioihin. Suklaamousse 100 g tummaa suklaata 2 kpl munaa 2 dl kuohukermaa 1. Kypsennä keltuaiset vesihauteessa. 2. Sulata suklaa vesihauteessa. 3. Vaahdota valkuaiset. 4. Yhdistä aineet keskenään. 5. Nostele lopuksi löyhäksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon. 6. Pursota pieniin annosmaljoihin tai kahvikuppeihin, säilytä kylmässä. 7. Suklaamoussen voi maustaa tilkalla vahvaa kahvia tai konjakkia tai pienellä määrällä tuoretta ananasmurskaa vaihteen vuoksi. Valkosuklaamousse (helppo) 1,5 dl täysmaitoa 1 vaniljatanko 1 liivatelehti 200 g valkoista suklaata 2 dl kuohukermaa 1. Liota liivatelehteä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. 2. Kiehauta maito ja halkaistu vaniljatanko. 3. Purista liivatelehti liotusvedestä ja sulata se maitoon. 4. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi. 5. Poista vaniljatanko maidosta. 6. Kaada kiehuva maito vähitellen suklaapalojen päälle. 7. Vatkaa seos elastiseksi. 8. Kun suklaamassa on kädenlämpöistä, voit lisätä joukkoon vaahdotetun kerman. 9. Kaada seos tarjoiluastioihin ja anna jähmettyä kylmässä. Tumma appelsiinisuklaamousse 2 liivatelehteä 1 appelsiinin raastettu kuori 1 dl vastapuristettua appelsiinimehua 2 rkl appelsiinimarmeladia 150 g tummaa suklaata 2 dl kuohukermaa Pinnalle: suklaalastuja 1. Liota liivatelehtiä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. 2. Kiehauta hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori, mehu ja marmeladi. 3. Purista liivatelehdet liotusvedestään. 4. Sulata appelsiiniseokseen. 5. Sulata suklaa joukkoon. 6. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. 7. Sekoita suklaamassaan kermavaahto. 8. Kaada seos tarjoiluastioihin. 9. Anna jähmettyä kylmässä. 10. Ripota pinnalle juustohöylällä suklaalevystä viillettyjä lastuja. Marmorimousse valkoista suklaamoussea tummaa suklaamoussea 1. Kaada vaaleaa ja tummaa moussea kerroksittain tarjoilumaljoihin. 2. Kuvioi pinta sekoittamalla haarukalla vaalean moussen pintaan tummaa moussea tai päinvastoin. Minttumousse ja suklaakastike 4 annosta Mousse: 1 ruukku minttua 2 1/2 dl kuohukermaa 1 dl maitoa 2 rkl sokeria 1 1/2 liivatelehteä Suklaakastike: 1 dl kulutusmaitoa 1 rkl sokeria 75 g tummaa suklaata rouhittuna 1. Pilko minttu varsineen karkeaksi hakkelukseksi. 2. Sekoita kattilassa 1 dl kermaa, maito ja sokeri sekä minttu. 3. Kiehauta, peitä kannella ja anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. 4. Siivilöi neste talteen ja heitä mintut pois. 5. Liuota kylmässä vedessä liotettu liivate pieneen vesitilkkaan mikrossa, ja lisää se kerma-maitoon. 6. Anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi jääkaapissa. 7. Vaahdota loppu kerma, ja lisää vaahto liemen joukkoon kevyesti sekoittaen. 8. Hyydytä seosta jääkaapissa 2-3 tuntia. 9. Kuumenna suklaakastikkeen maito ja sokeri kulhossa mikroaaltouunissa. 10. Lisää suklaa kuumaan nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. 11. Jäähdytä kastike jääkaapissa. 12. Laita mousse pursotinpussiin/ laita pieneen muovipussiin tms. ja leikkaa toisesta kulmasta auki ja pursota sitä annosmaljoihin vuorotellen suklaakastikkeen kanssa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta sanaa on lauseessa: "Kuinka paljon kello on?"
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Itävallan liittokansleri pyytää EU-tuomioistuinta kumoamaan ennallistamisasetuksen
11 min sitten
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Juhannusveikkaukset, montako hukkuu ja montako persut puukottaa
18 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Suomen kannattaa pohtia, miten pitkään itäraja pidetään suljettuna
22 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Oulun mamut. Lappeenrannassa on LUT yliopisto ja kaupunki on mahtava
54 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Millainen on OrpoPurran kauden ensimmäinen juhannuksesi, monilla rahat tiukilla
Tänään 18:28
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Valkean edessä mielenosoitus, pelottavaa kun räikeästi huudetaan kuolemaa juutalaisille punalippujen ja palestiinalaishuivien liehuessa!
Tänään 18:13
vierailija
10 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Tunnen Oulun puukkopojan vihan
Tänään 17:13
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Kuinkahan paljon persujen kannattajissa on uusnatseja?
Tänään 16:50
Echo
35 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
On tää aika raskas palsta
Started by Echo
Sunnuntai klo 00:22
Luettu: 2K
Aihe vapaa
2.
Konflikti rippileiriläisten ja kirkkoherran välillä Merikarvialla: Rippileiri keskeytetty – MT: Leiriltä soitettiin hätäpuhelu
Started by vierailija
Eilen 04:35
Luettu: 1K
Aihe vapaa
3.
Läheiset polttavat, en pysty menemään sinne
Started by vierailija
Sunnuntai klo 01:53
Luettu: 795
Aihe vapaa
4.
Riitelyketju
Started by Rätti Väsynyt
Sunnuntai klo 14:17
Luettu: 635
Aihe vapaa
5.
Keskustan uuden puheenjohtajan Antti Kaikkosen linjapuhe sulkee pois yhteistyön ääri- ja laitavasemmiston kanssa
Started by vierailija
Sunnuntai klo 15:19
Luettu: 634
Aihe vapaa
6.
Nyt kokoomus haluaa viedä työläisten sunnuntailisät, eikö mikään riitä?
Started by vierailija
Sunnuntai klo 14:21
Luettu: 601
Aihe vapaa
7.
Taitaa kilttimiehen tallin työntekijällä vaihtua työpaikka
Started by vierailija
Sunnuntai klo 13:10
Luettu: 539
Aihe vapaa
8.
Onko kotipaikkakunnallasi jokin "nähtävyys"?
Started by vierailija
Sunnuntai klo 06:52
Luettu: 454
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
Mitä mieltä nimistä Vanessa ja Mimosa. Kumpi on hienompi
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
SDP:n kannatuksen lasku jatkuu, kertoo Helsingin Sanomien tuore mittaus puolueiden eduskuntavaalikannatuksesta
Latest: vierailija
3 min sitten
Aihe vapaa
4.
Suomen velka vs Jenkkien velka ja talouspolitiikka
Latest: vierailija
5 min sitten
Aihe vapaa
5.
Haaveena vauva 2025
Latest: Mollama
7 min sitten
Lapsen saaminen
6.
Itävallan liittokansleri pyytää EU-tuomioistuinta kumoamaan ennallistamisasetuksen
Latest: vierailija
10 min sitten
Aihe vapaa
7.
Kuinkahan paljon persujen kannattajissa on uusnatseja?
Latest: vierailija
12 min sitten
Aihe vapaa
8.
Juhannusveikkaukset, montako hukkuu ja montako persut puukottaa
Latest: vierailija
18 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
Suklaamousse
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu