starttiluokka

Hei kaikille =) Olen kolmen lapsen 25 vuotias äiti lapset 7, 5 ja 7kk Perheseemme kuuluu myös 35v isä .
vanhimmalla pojalla on motorisia ongelmia ja on starttiluokalla.
Ollaan oltu eskariaikana sairaalajaksolla ja käyty läpi psykologit ja psykiatrit. Hieman nuoremmassa vaiheessa hänellä oli myös paljon ongelmia ymmärtämisessä ja sitä myöden levottomuutta mutta eskarin ja koulun aikana se on paljon parantunut. Haluaoisinkin kuulla olisiko toisia äitejä ja samankaltaisia juttuja OLISI KIVA VAIHTAA PARI SANAA JA KUULLA TOISTEN IHMISTEN KOKEMUKSUIA :flower:
 
katariina1979
Kuulostipa tutulta =) Meidän pojalla kanssa motoriikassa ongelmia, puheenymmärtämisessä vaikeuksia ja sitä kautta sitten ei jaksa oikeen keskittyä mihinkään. Ja on aika vilkaskin. Koko ajan kyllä kehittyy, mutta on jäljessä ikätasoaan. Poika käy puheterapiassa ja nyt pitäisi neuvolapsykologin arvioida toimintaterapian tarve. Meidän poika on vasta eskarissa, joten jatkosta ei vielä ole kokemuksia. Kouluun tuskin vielä ensi syksynä pääsee.
 
hei
meidän poju ei ole ollut eskarissa ikätasollaan ja ajattelin, että ei varmaan koulu ole ensi vuonna ajankohtainen, mutta kaikki muut tarhassa ja neuvolassa häntä hoitaneet olivat eri mielta ja niin vaan kouluun mentiin.
 

Yhteistyössä