srk: kerho

no meillä tääl Lahessa ei kyl maksa mitään ja 4v on 2krtaa vko ja 5-6v on 3krtaa vkossa. on aika paikkakuntakohtainen ja helpoiten saat tietoa kun soitat lähimpään srk:hon ja kysyt sieltä!!! =) =)
 
Turun suunnalla on ainakin maksullinen. Asub Turun liepeillä pikkukunnassa ja täällä alkaa kerho 3v 2h kerrallan kerran viikossa. 4v alkaen on sitten kahdesti viikossa 3h. Maksu on kyllä tosi alhainen.
Meidän perheessä tämä kerho on ollut henkireikä.
 
Maksut ja ajat vaihtelevat ihan seurakunnittain. Meillä puolivuotiskausi maksaa 30 euroa, kerhoa on kahdesti viikossa 3 h kerrallaan. Mukaan otetaan eväät. Ilmottautuminen selviää helpoimmin soittamalla seurakuntaan ja kysymällä sieltä.
 
Kuinka omatoiminen noissa kerhoissa pitää olla? Espoon kaupungin sivuilla luki ko. kerhoista, että lapsen pitää mm. selviytyä vessareissuista itse. Saako siellä kuitenkin olla vaippa?
Syödäänkö seurakunnankin kerhossa omat eväät? Minkälaisia eväitä sinne voi ottaa, lämmitettävää vai esim. leipää tms.?
 
Raumalla maksu on noin 62 euroa / vuosi (sisältää piiitkkäääätttt lomat ennen joulua, hiihtoloma, syysloma yms) eli aika kallista kun kerhoa on vaan kahdesti viikossa 3 tuntia kerrallaan. Evääksi riittää esim. pala leipää, jogurtti ja joku hedelmä. Vessassa pitäisi osata käydä, samoin käsien pesun ja vaatettamisen pitäisi sujua (edes jotenkin)
 
kankaanpäässä ilmanen.. ja 2krt/vko. vajaa 3h kerta. en tiä miten "omatoiminen" tarvii olla, kai niiden kerhotätien tehtävä on kuitenkin avustaa siellä lapsia kaikessa ja huolehtia yleisesti!?
 

Yhteistyössä