sopiva ammatti hankalalle ihmiselle?

  • Viestiketjun aloittaja ähhhhhhhhh
  • Ensimmäinen viesti
ähhhhhhhhh
Keksikää uusi ammatti/työ sosiaalisesti kömpelölle kuvataiteilijalle, joka ei tykkää esim opetustyöstä, lapsityö ei kiinnosta, yrittäjyys ei luonnistu, aikuiset vituttaa, asiakaspalvelu siis ei. olen harkiinnut siivoojaksi, mutta sopiikohan luovalle adhd-tyyppiselle, päivän yhden asian parissa viihtyvälle ihmiselle?
 
"hmh"
Kyllä siivous on aika hyvä vaihtoehto. Saa itsenäisesti tehdä ja tavallaan. Metsuri? Niitä taitaa olla kyllä työttömänä aika paljon. Joku laatta ja mattoasentaja?
 
ähhhhhhhh
juu töihin pitäs mennä, mutta tarviiko siivooja erikseen koulutusta, pitääkö tästä siis lähteä kouluttautumaan vielä? töitä hakiessa olisi kuitenkin kiva osasta vähän kehua itseään, miksi sinne haluaa, joten kai se näkyy läpi jos kyseinen työ ei nappaa. periaatteessa kai vois tehä mitä vaan mutta tuo uudelleenkouluttautuminen ei-kiinnostavalle alalle ei oikein kiinnosta.
 
ähhhhhhh
katson juurimol sivuja koko suomesta. monet haluaa koulutusta, autollisen, nuoremman, minkä millonki. puutarhatöitä löytyis... ehkä sitäkin pitäisi osata. mihin kaikki lähihoitajan työt on kadonneet, tuli vaan mieleen.
 

Yhteistyössä