Sopimus

Olemme tehneet mieheni kanssa diilin, että vaikka avioliittomme on ohi jatkamme vielä siihen asti yhteiseloa kun lapset ovat täysi-ikäisiä. Annamme lapsillemme ehjän kodin vaikka vanhemmat eivät enää nukukaan samassa makuuhuoneessa. Molemmat saavat mennä vapaasti, mutta hienovaraisesti. Toista ei saa loukata ja ulkopuolisia suhteita ei tuoda kotiin eikä lasten elämään.
Hieman ristiriitainen olo, lähinnä epäonnistunut. Onhan tätä liittoa 10 vuotta takana ja siinä ollut onnellisiakin hetkiä.
 
Jotenkin tuntuu, että kun lapsillenne asia valkenee -ovat varmasti todella loukkaantuneita ja itse ajattelisin (siis lapsen asemassa), että olette pettäneet ja huijanneet omia lapsianne.
He saavat mielestäni parisuhteesta aika omituisen käsityksen. Lapset ymmärtävät yllättävän paljon. Tärkeämpää on pysyä hyvissä väleissä ja puhua lasten kanssa.
Luomanne kulissiavioliitto tuskin on lasten parhaaksi...uskoisin, että pystytte eroamaan sovussa ja vaikka asuisittekin samassa osoitteessa.
Uudet puolisotkin saattaisivat olla ihan rikkaus lasten elämään -riippuu siitä, tuleeko asiasta kipuilua ja mustasukkaisuutta, toisen mustamaalaamista ym.
Mut nostan hattua silti -jos tuohon pystytte...
 

Yhteistyössä