Minä ainakin kokeilen sitä nyt jauhelihan korvikkeeksi. Se kun on tosi HALPAA! :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja nora:ja miten te sitä käytätte?? mä olen aikaa sitte ostanu pussillisen kokeeks kaappiin, muttei oo vielä tullu testailtua...
no mä kans käsitin jostain, et siitä tulee aika läjä, kun keittää ensin, vai miten se oli??Alkuperäinen kirjoittaja Die Schornsteinfeger:Minä ainakin kokeilen sitä nyt jauhelihan korvikkeeksi. Se kun on tosi HALPAA! :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja nora:ja miten te sitä käytätte?? mä olen aikaa sitte ostanu pussillisen kokeeks kaappiin, muttei oo vielä tullu testailtua...
Kyllähän se jonkin verran turpoaa. Tein ohjeen mukaan, eli 1 dl rouhetta ja 2 dl vettä.Alkuperäinen kirjoittaja nora:no mä kans käsitin jostain, et siitä tulee aika läjä, kun keittää ensin, vai miten se oli??Alkuperäinen kirjoittaja Die Schornsteinfeger:Minä ainakin kokeilen sitä nyt jauhelihan korvikkeeksi. Se kun on tosi HALPAA! :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja nora:ja miten te sitä käytätte?? mä olen aikaa sitte ostanu pussillisen kokeeks kaappiin, muttei oo vielä tullu testailtua...
Ei tarvitse keittää ennenkuin laittaa uuniin.Alkuperäinen kirjoittaja tyhmä:siis onko se rouhe "raakaa" esim pitääkö se keittää eka ennen kuin esim laittaa makaroonin kans uuniin?? Eli siis makaronilaatikkoa kun tekee.. Entä pitääkö laittaa öljyä joukkoon? Jostain luin että siitä puuttuu oma rasva ja olis hyvä lisätä
Mä lämmitän mikrossa veden (esim 2dl) jossain kipossa aika kuumaksi ja lisään sinne 1dl soijarouhetta (käytän aina tummaa). Annan turvota noin 10minsaa. Ja sitten sitä voi käyttää jauhelihan tavoin (mutta itse en esim ruskista koska se mössööntyy). En laita öljyä, mutta mausteita se vaatii reippaasti, koska ei maistu juuri millekkään.Alkuperäinen kirjoittaja tyhmä:siis onko se rouhe "raakaa" esim pitääkö se keittää eka ennen kuin esim laittaa makaroonin kans uuniin?? Eli siis makaronilaatikkoa kun tekee.. Entä pitääkö laittaa öljyä joukkoon? Jostain luin että siitä puuttuu oma rasva ja olis hyvä lisätä