2-kiloinen kankku, kauankohan se löylyttelis, ja paljonko tarvii lämpöä? Ei ollut mitään ohjetta pussissa?
Joo niinpä vois tietty laittaa, ja sillehän riittää kai 80 astetta... ekaa kertaa paistopuuhissa.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Reilut pari tuntia ehkä. Laita mittari kylkeen niin tiedät tarkkaan.
Itse asiassa 75-77 niin jää mehukkaaksi.Alkuperäinen kirjoittaja Vaniljatäti:Joo niinpä vois tietty laittaa, ja sillehän riittää kai 80 astetta... ekaa kertaa paistopuuhissa.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Reilut pari tuntia ehkä. Laita mittari kylkeen niin tiedät tarkkaan.
OK, tää tykkää vähän ylikypsästä, mutta pistetään kompromissin vuoksi 78 astetta.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Itse asiassa 75-77 niin jää mehukkaaksi.Alkuperäinen kirjoittaja Vaniljatäti:Joo niinpä vois tietty laittaa, ja sillehän riittää kai 80 astetta... ekaa kertaa paistopuuhissa.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Reilut pari tuntia ehkä. Laita mittari kylkeen niin tiedät tarkkaan.