Sisarusrattaat?!

Täällä yksi mamma pähkäilee sisarusrattaiden ihmeellisessä maailmassa.
Eli meille tulee lapsille ikäeroa 2v4kk ja toinen lapsi syntyy siis alku kesästä.

Tarkotuksena on ehdottomasti peräkkäin istuttavat ja mielellään sellaset että saa myös sisaristuimen pois, että menee pelkästään yhdelläkin lapsella.

Eli nyt PLUSSIA ja MIINUKSIAkaipailisin eri vaunuista.:wave:
 
  • Tykkää
Reactions: Jenny90
Meillä on tämmöset Z-line twin riderit :)
Lastentarvike Baby Style Oy - Z-Line Twin Rider, Punainen/musta

Lapset syntyny lokakuussa 2009 ja syyskuussa 2011.
Seisomalautaa ei edes ajateltukaan ku ei esikoinen siinä pysys ja jos lenkille haluaa niin hyvä et pääsee istumaan vaunuihin.

Hommattiin eka vierekkäin istuttavat tuplat mut sitten esikoinen jättiki kokonaan päikkäreitten nukkumiset pois ja muutenki todettiin että meille paremmat on tommoset z-linet.

Menee pieneen tilaan, pienempään ku esikoisella olleet yhdistelmät!
Eturenkaat kääntyy ja saa lukittua tarvittaessa :)

Kuukauden pari nyt olleet käytössä ja hyviltä on ainaki nyt tuntunu.

Yks miinus on se että ku meillä esikoinen on melko pitkä niin pää ottaa kuomuun kiinni ettei kuomun alle ens syksynä varmaankaan sovi enää mutta ei me kuitenkaan missään myräkässä minnekkään lähettäskään...
Ja toisekseen en usko et esikoinen ens syksynä vaunuissa enää suostuu olemaankaan...

Voin lämpimästi suositella noita :) Hintakaan ei ole paha, omat ostettiin käytettynä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ninanina
Itsellä ei henkilökohtaista kokemusta, mutta tosi monelta oon kuullut kehuja Phil&Tedsin rattaista. Laadukkaat ja todella näppärät käyttää ja tosiaan se muunneltavuus tuplarattaista tavallisiksi rattaiksi. Itsekin niitä aikanaan katselin mutta sitten ei keskenmenon takia tullutkaan tarvetta hommata niitä. Jos meillä olisi pienellä ikäerolla lapsia niin ehdottomasti nuo hankkisin.
 
  • Tykkää
Reactions: ninanina
Kiitos kaikille, noista P&T rattaista olen kuullut paljon ja jotenkin en "lämpene" 3pyöräisille vaikken niitä kyllä ikinä ole kokeillutkaan :ashamed:

Noi Z-Linet kuulostaa kyllä tosi kivoilta!
Pitää vaan käydä kattomassa liikkeessä ja kokeilemassa miten poitsu niihin menee, tosi kätevän näköset ja pieneen tilaan menevät, kiitos Talvicci!

Ja jos jollain tulee vielä jotain mielipiteitä niin kuulen mielelläni! :)
 
Täällä kanssa etsinnässä/harkinnassa peräkkäiset tuplat :) Meillä on Emmaljungan vierekkäiset, mutta nyt tahtoo hieman pienempään kasaan mahtuvat. Onko kenelläkään kokemusta Mutsy Urban Ridereistä? On ainakin isot renkaat ja muuntautumiskykyiseltäkin vaikuttaa =)
 
Käytiin tänään kattomassa noita Z-Lineja ja ne on meijän pojalle kyllä jo aikas naftit jos joutuu istumaan siinä sisaristuimessa "päällä". Pää ottaa kiinni lippaan. :kieh:
Argh, taas miettimään uusia rattaita :D
 

Yhteistyössä