sisarrattaat, vierekkäin vai peräkkäin?!

InI
Kohta edessä tuplarattaiden hankinta ja olisin kaipaillut kokemuksia siitä kummat olisivat kätevämmät/helpommat kaupunkikäytössä, vierekkäin vai peräkkäin istuttavat?! Niin että selviäis suht helpolla kaupoista ja pääsis liikkumaan julkisilla! Kiitos jo etukäteen!
 
kummissakin varmasti on hyviä ja huonoja puolia.
Kuinka ison lapsen voi laittaa peräkkäisissä rattaissa eteen istumaan?(painoraja?) jos liikut bussilla, niin peräkkäisillä tukkii koko käytävän, kun taas vierekkäisillä mahtuu sinne keskisillalle, ja toiset rattaat usein jopa viereen.
onko talossanne hissi? mahtuuko rattaat (kummatkaan) sinne?
itse ostaisin vierekkäin istuttavat, niilläkin kun mahtuu nykyisin lähes kaikista ovista, ja kyllä niissäkin sitä tilaa lapsille on istua.
 
Mulla ei kans omakohtaista kokemusta, mutta naapurilla oli peräkkäinistuttavat ja se valitti, että ne on tosi raskaat nostaa vaikka kanttikiven yli, kun ylitetään katua; aina piti pysähtyä ja painaa jalalla siitä edestä, että etupää nousi. Mutta ne olikin sellaiset kunnon teräsrunkoiset. Matkaratasmallina itteäkin kiinnostaisivat peräkkäinistuttavat, jos ei tota katujen ym, esteiden ylitysongelmaa.
 
InI
Kiitos jo vastanneille! ...lapsille ikäeroa tulee 2,5v. Ensin ajattelin että tietenkin peräkkäin istuttavat mutta kuulin sitten että jollain mallilla ei mahtunu bussiin ja ratikkaan... Onko jollain ollut Brio Twinettet?
 
olen itsekkin tässä parhaillaan miettimässä parasta mahdollista sisarusvaunua. tietääkö joku onko i´coo platon duo se mahdollinen paras? hintaa rattailla on paljon melkeen 900e. mutta muuten vaikuttavat mukavilta, kun voi sitten ottaa sen takaosan istuimen pois kun vanhenpi lapsi ei enää suostu istumaan. kokemuksia jollakin??? =)
 
Meillä on ollut i'coo Platon Duot käytössä elokuusta lähtien ja on kyllä tykätty! Kätevää on se, että ei tosiaan tarvii erikseen yksöisvaunuja, kun noista saa sellaiset tosi kätsysti. (Meillä tosin oli jo ennestään esikoisen yksöisvaunut, mutta välillä tykätään käydä ulkona niin, että miehen kanssa molemmat työnnetään yksöisvaunuja [toisella siis nuo tuplista tehdyt yksöset ja toisella ne esikoisen yksöset], niin ei tarvii koko ajan vaan toisen työntää tuplia). Erityisesti tykkään kääntyvistä etupyöristä, jotka tekee vaunuista ketterät. Ajatuksissa oli vauvan kasvaessa kääntää selkänojat vastakkain, että molemmat on sitten istuvassa asennossa, mutta saa nähdä, kun esikoinen on nyt alkanut vaunu-vastaisuus -kiukuttelun. Voi olla, ettei tuota ominaisuutta päästä edes kokeilemaan, jossei tuo enää kohta suostu noissa istumaan...

Niin joo, sitä piti sanoa, että meillä en olisi voinut kuvitellakaan vierekkäinistuttavia vaunuja. Ei olisi vauva saanut nukkua ollenkaan, kun esikoinen olisi koko ajan ollut räpeltämässä vierustoveria...
 
vierekkäin istuttavia on kapeita ja leveita, ja kääntyvä (t) etupyörä (t) takaa että kääntyy vielä näppärämmin kun perättäinistuttavat. ja perättäinistuttavissa ei saa kun toisen istuimen ihan täysmakuulle.. ja ne on aika hepposet, enemmän matkarattaat kun vaunut millä menis talvella :)
 

Yhteistyössä