Siruttamatta jääneesta koirasta voi saada jopa 5000 euron seuraamusmaksun

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Juu, ei olekaan, vaan pelkkä rahankeruu, koiraveron muodossa sitten myöhemmin. Mutta kaivapas niitä aivolokeiroitasi, sillä kyllä, tuo pentutehtailun kitkeminen oli yksi suurimmista argumenteista, millä sitä alunperin markkinoitiin.

Ja aika hyvin somen voimalla ne karanneet turrit on tähänkin asti löytäneet takaisin kotiinsa, eli siihen mitään miljoonaluokan rekisteriä tarvita. Karanneista, hylätyistä ja villiintyneistä kissoista minä enemmän olen huolissani, kun korista. Se rekisteri olisi pitänyt ensin saada kuntoon, eikä rahastaa (sakotamalla) jo monessa kohtaa rahastettuja rotukoirien omistajia / kasvattajia.
Niin, jollakin tavalla muutosvastarintaisia koiraihmisiä on pakko hieman vedättää.... :ROFLMAO:
 
vierailija
Niin, jollakin tavalla muutosvastarintaisia koiraihmisiä on pakko hieman vedättää.... :ROFLMAO:
Tarkoitat varmaan yrittää vedättää... Kyllä koiraihmiset tiesi sen jo alusta asti, ettei se mitään pentutehtailua estä. Siksi se vastarinta onkin niin suurta, kun valehdellaan silmät suut täyteen. Ja sitä yhteistyötä skl:n ja ruvin kesken on ehdotettu, mutta ei kelvannut silloin. Nyt kuitenkin alettu kiinnostumaan, että jos kuitenkin se "rajapinta" näiden rekistereihin välille saatais tehtyä, mikä oli aiemmin mahdotonra ruvin mielestä. Vieläkö tarvii ihmetellä miks rotukoirien omistajat on kiukkusia ja vastustavat asiaa? Tuolla on satoja tuhansia seropeja missä tahansa olosuhteissa, joten keskittyisivät etupäässä niiden hyvinvointiin ja valvontaan ja jättäsivät jo skl:n rekisterissä olevat toiselle sijalle, sillä heillä oletetusti on asiat suurin piirtein hyvin, tai ainakin paremmin, kun niillä monilla seropeilla, jotka räksyttää päivät pitkät kettingin päässä kuraisessa pihassa. Ai niin, mutta voi ei, kun sillon joutus tekemään ihan jotain oikeitakin töitä. Mukavampi se on toki siistinä sisätyönä selata hyvällä virkamiespalkalla näyttelyluetteloja aikansa kuluksi ja ryystää kahvia ja syödä viinereitä.
 

Yhteistyössä