sinä vuokralla asuja!

  • Viestiketjun aloittaja Miten muilla?
  • Ensimmäinen viesti
Professional Griefer
Menin vuokralla ja menen omistusasunnossakin. Samoin kun käyn välillä aamuviideltä. Käy naapuritkin, eikä siitä mitään erityistä mekkalaa tule, jos oikein höristää niin voi tajuta jossain lähistöllä veden valuvan.
 
"äityli"
[QUOTE="Xxxx";27754791]No todellakin menen[/QUOTE]

Sama täällä. Pyrin kyllä menemään aikaisemmin mutten aina ehdi. Ja aamulla(harvoin tosin) käyn 5-7 välillä suihkussa.
 
Kannattaa myös muistaa, että aika monessa kerrostalossa se naapurien suihkussakäynti ei voisi vähempää kiinnostaa muita asukkaita. Itse asun 90-luvulla rakennetussa talossa, enkä koskaan muista kuulleeni kenenkään laskevan vettä. Ainoat äänet, mitkä kuuluvat, ovat (vaimeina) lasten äänet ja vauvan itku. Ja nekin siis niin vaimeina, ettei häiritse. Olen myös asunut 1900-luvun alussa rakennetuissa taloissa, joissa sama juttu - eipä olisi suihkuttelu häirinnyt. 70-luvun talossa se kuului, mutta niin hiljaisena, että olisi ollut idioottimaista häiriintyä siitä.

Joten miksi ihmeessä ei voisi käydä suihkussa silloin, kun haluaa?

Poraaminen yms. ovat ääniä, jotka häiritsevät, niitä kannattaa välttää tiettyinä aikoina. Mutta ihan samoin, eipä omakotitalonkaan pihassa ole kohteliasta sirkkelöidä keskellä yötä tai luukuttaa jotain suomiräppiä aamuyöstä nupit kaakossa. (Eri asia tietty, jos asuu jossain korvessa, mutta suurin osahan ei asu.)
 
"vieras"
Meillä on hiljaisuus klo 22-6. Suihkussa saa käydä, sillä täällä on linjattu, että esim. vuorotyötä tekevillä on oikeus peseytyä työn jälkeen. Samoin pienen vauva tai lapsen yöllinen itku kuuluu normaaliin elämään ts. ei ole valituksen aihe. Tj:n mukaan jos vanhemmat joutuvat kestämään esim. koliikista johtuvaa itkua, ei se saa haitata naapureitakaan...
 
"vieras"
Ei se hiljaisuuden alkaminen tarkoita, että tarttis vaihtaa joku huopatossutehdas-vaihde päälle. Suihkussa saa käydä ja vessan vetää ihan mihin kellonaikaan haluaa. Mitään pianoa ei aleta pimputtaa tai bassotehoja kokeilla yöaikaan.
 
  • Tykkää
Reactions: maissiprinsessa
Eevee
Todellakin käyn. En katso kelloa jos pitää/haluaa pesulla käydä. Ja mein talossa suihkun äänet kuuluu todella hyvin naapurin kylppäriin. Jos istun vessassa ja naapureista joku suihkussa niin kuuluu todella hyvin. Jos seinänaapuri pesee hampaita, kuuluu sekin minun kylppäriini jos muutoin on ihan hiljaista.
 

Yhteistyössä