Siittiöistä kysymys

Sellaista hassua kysyisin että onko miehiä joilla ei tule lainkaan siittiöitä/siemen"nestettä" kun ovat yhdynnässä ja saavat orgasmin? Yritämmen mieheni kanssa lasta ja kertaakaan yhdynnän jälkeen en ole huomannut että olisi tullut mitään "nestettä". Onkohan jotain häikkää jossain? Asia vaivaa minua mutten kehtaa kysyä sitä lääkäriltä enkä häneltäkää. :ashamed:
 
Ois tosi hyvä jos pystyisitte keskustelemaan vaikka vähän aremmistaki asioista, jos olette lastakin hankkimassa... Enkä tarkoita pahalla sanoa. Tulevaisuudessa tulee varmasti paljonki arkoja aiheita joista teidän tulee pystyä puhumaan.
 
Hei,
meillä on juuri tällainen "vaiva" jonka johdosta olemme lapsettomuushoidoissa käyneet. Minun miehellä sperman määrä on vähäinen mutta siittiöt ovat hyviä. Tämän vähäisen määrän vuoksi raskaaksi tuleminen normaalisti on pienentynyt. Meillä yksi ivf-hoidoilla saatu lapsi. Suosittelen keskustelemaan asiasta ja ottakaa yhdessä yhteyttä klinikalla jossa sperma voidaan tutkia.
 
Kannattaa tosiaan kysyä asiasta mieheltä. Jos asia on noin ja joudutte aloittamaan hoidot niin siellä noista asoista joutuu puhumaan ja miehenkin kanssa joudutte puhumaan ties mistä intiimiasoista.
 

Yhteistyössä