shoppaile mulle kasariasu :)

  • Viestiketjun aloittaja kasari
  • Ensimmäinen viesti
Voi kauheeta

Hiihtarit pitää olla?!


http://www.klingel.fi/shop/Naisten-muoti-Signora-M-_-kokoon-56-asti-Housut-Hiihtarit/group/3257500/product/3266830/Tuotetiedot.a174.0.html
 
poikia3
olkatoppausten lisäksi oli lepakkohihaisia paitoja. Ja hiihtareita oli kyllä 80-luvulla, olen käyttänyt niitä lukiossa ja opiskellessani, ihan 80-luvun puolella. Kasaria on myös neonväriset vaatteet.
 
poikia3
Esim. Madonnan pukeutuminen Like a Virgin -videon aikoihin.

Housut tai hameet kapeat, paidat housuihin, myös colleget tai neulepuserot, olkatoppaukset. Isot yläosat, pienet ala-osat.
 
poikia3
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja poikia3:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
http://www.huuto.net/kohteet/sininen-pliseerattu-kevea-vintage-mekko-l/145601266

oisko tää kasaria?
Ei oo.
Jonku mekon tahtoisin :( Lyhytkö pitää olla?
Mä mietin, just et mimmosia mekkoja mulla itselläni on ollut. Ei tarvii olla lyhyt. Esim. mulla on ollut pitkä kapea puoleen reiteen ulottuva vakosamettihame, jossa pitkä halkio, ja sen kanssa isohko flanellikankainen paita. Tai sitten mekko joka oli lyhyt, siinä oli olkatoppaukset ja lepakkohihat. Ja oli mulla neulemekkokin, pitkä, kapea jossa myös ne olkatoppaukset.
 
poikia
Alkuperäinen kirjoittaja :K:
http://www.mtv3.fi/helmi/muoti/artikkeli.shtml/958713
carrie ekassa kuvassa on just sitä. Mulla on ollut vaaleanvihreä intianpuuvillainen salsahame, sen kanssa vaaleanpunainen hihaton paitapusero, alla vaalean keltainen t-paita, napit tietysti paitiksesta auki, vyötäröllä paksu vaaleanpunainen vyö, hiukset juuri tuollai kikkuralla, ja kiinni, pitsihuivilla, se vaaleanpunainen ja jalassa vaaleanpunaiset narusandaalit tai vaaleankeltaiset tennarit.

Oi niitä aikoja :)
 
Käyn täällä palstalla aina silloin tällöin ja huomasin että olit kommentoinut mun viestiin. Siis oikeesti jos oot kiinnostunut, haluutko laittaa mail osoitteen, niin voin laittaa tarkemmin viestiä. Kai minä jostakin raaskisin luopua vaikka postikulujen hinnalla ja voisin vaikka laittaa kuvia vaatteista. Koko saattaisi olla kohdallaan
 

Yhteistyössä