Seksiä kumisaappaissa

  • Viestiketjun aloittaja Marja-Liisa
  • Ensimmäinen viesti
RAKSA
Alkuperäinen kirjoittaja jänkäjoonas1943;10874119:
Ihan kiva juttu,paitsi... punaisia kontiosaappaita ei ole olemassa.

Kyllä muuten on Punaisia Kontio kumisaappaita olemassa,jopa myyntiin saakka.Itsellänikin on yksi pari.Myös Keltaisia on olemassa,niitäkin omistan parin.Että silleen!
 
jänkäjoonas1943
Kyllä muuten on Punaisia Kontio kumisaappaita olemassa,jopa myyntiin saakka.Itsellänikin on yksi pari.Myös Keltaisia on olemassa,niitäkin omistan parin.Että silleen!

Myönnetään,myönnetään.Olivat loppuneet Prismasta kovan kysynnän takia!Ei niitä kyllä Nokialla tehdä.Taitaa moni paneskella punaisissa kumpparesissa?Ei siis vitumpi style!Voisin itsekkin koklata!
 
Viimeksi muokattu:
pertti
Mikään ei ole niin ihanaa kuin se, että mieheni laukeaa mustille City-saappailleni
Pidän saappaita jalassa myös sänkyhommissa.
Mieheni erektio on silloin mahtava ja saan melkoita kyytiä.
Seksielämämme on saanut melkoisen piristyksen tästä saapashommasta!

Älä valehtele, etkä sinä ole edes marjatta :) vaan haluaisit itse laueta mustille saappaille. Mene vaan sinne kauppaan ja osta ne saappaat ja laukeile vaikka joka ilta niihin, mutta muista pestä välillä mönjät pois.
 
Viimeksi muokattu:
Metsurinainen
Minulla on sellaiset metsurien turvasaappaat, joita käytän kun teen metsätöitä. Ne ne vasta seksikkäät olisi varsinkin jos ei laittaisi mitään muuta päälleen. Ongelma on vaan se, että ovat viheliäisen painavat ja epäkäytännölliset muualla kuin metsässä. Turvallisuus ennen kaikkea vähän niin kuin turvaseksi.
 
jänkäjoonas1943
Minulla on sellaiset metsurien turvasaappaat, joita käytän kun teen metsätöitä. Ne ne vasta seksikkäät olisi varsinkin jos ei laittaisi mitään muuta päälleen. Ongelma on vaan se, että ovat viheliäisen painavat ja epäkäytännölliset muualla kuin metsässä. Turvallisuus ennen kaikkea vähän niin kuin turvaseksi.

Metsässähän sitä pitäisikin metsuriensaappaissa "mattähältä, mättähälle käydä"!Ja pikkujalka pilkahtaa!Turvallisesti tietenkin, sehän on selvää!
 
Viimeksi muokattu:
Kiihottunut 32n kotiäiti
Alkuperäinen kirjoittaja Pöheikössä "suhisee";10952247:
Varmaan ihanan kiihottavaa Sinulla Kiihottunut 32n Kotiäiti, seurata isäpuolen reaktioita. Itselläni vähän samanlainen tilanne meneillään. Kyseessä ei ole Isäpuoli, vaan Äidin veli, eli Eno. Olen naimisissa oleva yhden lapsen "yksinhuoltaja" Äiti.

Mieheni on melkein aina työmatkoillaan. Kun hän on vapaalla ja kotona, menee hänen vapaa-aikansa sen viinamäen herran ja muiden kavereiden kanssa touhutessa. Minulle ja pojalleen, joka on kohta 14-vuotias, hänellä jää aikaa vain muutama hetki viikonloppuna. Seksielämä, ja muu yhteinen aika makuuhuoneessa on häneltä unohtunut jo useita vuosia sitten.

Tämän on huomanneet monet sukulaiset ja jopa naapuritkin. Ne huudot ja kiroilut kuuluvat selvästi naapureihinkin.

Viime talvena jouduin pyytämään apua Isältä omakotitalon hoidossa tulleiden ongelmien takia. Kun isä ei jaksa auttaa joka asiassa, niin hän ehdotti Äidin veljelle. että hän kävisi auttamassa meitä.

Mielellään eno tuleekin muutaman kilometrin päästä auttamaan, kun vain soitan hänelle. Usein hänellä on vaimonsa mukana, mutta yleensä hän tulee yksin meille.

Keväällä mieheni ollessa usean viikon työkeikalla, sattui meillä pieni putkirikko, joten ensin soitin isälle, mutta hänen mielestään eno osaa paremmin korjata kyseisen vian, joten soitin siis enolle.

Kun vika oli korjattu ja kokeilin keittiön hanasta tulevan normaalisti vettä, enoni kietoi kätensä ympärilleni ja alkoi puristella rintojani takaapäin. Tietysti kielsin häntä ja rimpuilin irti hänen otteestaan. No tämä kohtaus meni nopeasti ohi.

Nyt näitä kohtauksia on sattunut useita. En ole kertonut näistä tapahtumista kenellekkään. Kun ajattelin mitä voisi tapahtua, niin huomasin miten kiihotuin samalla tavalla kuin sina kerroit. Tunsin paikkojeni kostuvan.

Muutama viikko sitten olin saman keittiön pöydän vieressä, kun eno tuli taas lähelleni ja otti minua takaapäin lantioista kiinni. Tunsin, miten hän painoi minua itseään vasten, ja miten hänen kova kalunsa painautui takapuoltani vasten.

Pitkä miehen puutteessa olo ja enon miehekäs olemus sai minun tunteeni vauhtiin. Kun tiesin meidän olevan kahden koko talossa, en pyrkinytkään irti enon otteesta, vaan annoin hänen puristella ja sivellä minua jokapuolelta. Voimakkaat kädet painoivat minua vasten tuota ennenkin tuntemaani kovana pullottavaa miehen etumusta vasten.

Kun eno huomasi, että en vastustelekkaan häntä, niin silloin hän tuli tosi kiimaan. En ole ennen tämän 37-vuotisen elämäni aikana tuntenut sellaista kiimaa mieheltä, mitä enoni osoitti minulle. Hän melkein repi puseroni päältä ja veti tissit paljaaksi, ennenkuin alkoi suudella ja imeä minua jokapaikasta.

Hän hengitti ja huohotti kuuluvasti, samalla kun nosti hamettani ylös ja kouri minua reisien välistä. Ymmärsin hänen sanoistaan, ettei hän ole saanut naista moneen vuoteen.

Kohta hän oli riisunut minulta puseron ja hameen kokonaan pois. Kielsin enoa koko ajan tekemästä sitä mitä hän halusi, mutta kuitenkin en vastustanut häntä aikeissaan. Olin aivan tajuttoman kiiman vallassa. Tunsin itseni taas naiseksi, kun eno kehui minua seksikkääksi ja haluttavaksi naiseksi. Kuulemma hän on ihaillut minua jo teini-ikäisestä asti.

Olimme keittiön pöydän vieressä kun eno painoi minut kumaraan pöytää vasten. Vastustelematta nostin toisen jalan tuolin päälle ja painauduin pöytää vasten. Koko ajan kielsin häntä, että me ei saada olla näin, mutta halusin sen tapahtuvan.

Pian eno paljasti mahtavasti seisovan kullinsa ja alkoi sohia sillä reisieni väliin. En voinut enää kieltää, vaan pyysin häntä että anna sitä mahtimunaasi. Eno veti pikkarini kokonaan pois jalastani. Kumarruin enempi pöydän päälle ja levitin reiteni mahdollisimman levälleen. Tunsin miten tuo jumalattoman kova ja suuri kyrpä painautui vähitellen sisääni takaapäin.

Tunsin ennenkokematonta tyydytystä, kun eno alkoi naida minua takaapäin. Siinä unohtui koko suku, kun naimme kiimaisina toisiamme. Tunsin pitkästä aikaa lähestyvän orgasmin. Eno varmasti tunsi myös minun supisteluni, koska hän lantioistani pidellen kiihdytti tahtiaan, ja kohta hänkin alkoi huohottaa äänekkäästi.

Voi luoja mikä ennenkokematon tunne valtasi minut, kun tunsin miten enon kyrpä suihkutti sisääni mehujaan. Sain usean orgasmin kun eno painoi sykkivää kyrpäänsä emättimeeni, ja samalla hinkkasi klitoristani kovaa varttaan vasten.

Tämä tapaus ei jää viimeiseksi meidän välillä. Tietysti varoittelimme toisiamme, ettei saa hiiskua kenellekkään tapahtumista. Vaikka eno on kohta "60:nen vaari", kuten hän itseään kutsuu, on hänellä sellainen mieskunto että moni nuorempi saattaa jäädä toiseksi sängyssä.

Joten, jos sinä 32n kotiäiti haluut vanhempaa, ja tilaisuus varmasti tulee isäpuolesi kanssa, niin anna palaa. Ei se siitä kulu, ja jos paljastumisen mahdollisuus tulee, ei pidä koskaan myöntää eikä tunnustaa.

NAUTTIKAA IHMEESSÄ JOS MOLEMMAT HALUATTE!

Tulinen liekki palaa sisälläni, kun ajattelen saavani olla toisen (vieraan) miehen syleilyssä. Oma rakas puolisoni on aivan ihana, mutta kuitenkin sisimmässäni käy usein haave/ fantasia, että saisin tuntea sisälläni vieraan miehen jäntevän elimen. Ajattelen usein, miten vanhempi kokenut mies ottaa minut. Kun usein yksin kotona aamuisin on aikaa ja ajatukset kääntyvät seksiin. Haluisin heittäytyä kiimaisena ja villinä naaraana tosi uroksen naitavaksi.

En mahda sille mitään, mutta on yksi "uros", joka on saanut minun ajatusmaailman sekaisin. Sekaisin siinä mielessä että olen hänen kanssaan tekemisissä viikottain. Me olemme tunteneet toisemme yli 10-vuotta. Kun ajattelen mennyttä aikaa, niin meillä on ollut salainen suhde useita vuosia.

Ihanat halit ja poskisuukot ovat jatkuneet välillämme pitkään. Nyt olen saanut salaisia "hipaisuja" ja kosketuksia huomaamatta. Esim. kun olin kerran olohuoneen sohvalla ja piirtelimme tyttäreni kanssa värikynillä erilaisia kuvia, niin hän väritti minun varpaan kynnet tusseilla erivärisiksi. Kun hän piteli varpaitani käsissään, niin tunsin miten minä kiihotuin ja kostuin alapäästäni. Saunareissu sinä iltana venähti minulla tavallista pitemmäksi, koska oli pakko sormettaa.

Salaiset katseet ja kosketukset ovat muuttuneet yhä rohkeammiksi meidän välillä. Kun aamulla soi puhelin, niin jos se ei ole mieheni tai äiti, niin isäpuoli soitta minulle. Hän kyselee kuulumisia ja mitä minä olen tekemässä. En tietysti kerro kaikkea tekemisiäni hänelle. Joskus tekisi mieleni sanoa suoraan, että olen olohuoneessa katsomassa seksifilmejä ja tyydytän itseäni.

Viime aikoina hän on kysellyt mitä vaatteita minulla on päällä. Ajattelen että hän ajattelee myöskin minua vähissä vaatteissa, koska hän usein sanoo minun olevan hänen ihanne naisensa.

Tekisi mieli heittäytyä hänen syliinsä, ja tilaisuuden tullen antautua hänelle. Kuitenkin olen vielä hillinnyt itseni ja ollut kiltisti miestäni ja äitiä kohtaan. En tiedä kuinka kauan jaksan vain haaveilla. Voin kohta tehdä haaveistani totta ja kokea jotakin kiimaista ja kiihottavaa?!
 
Matias
Alkuperäinen kirjoittaja Kiihottunut 32n kotiäiti;10876269:
Kuuleppas Joonas. Väitteesi, "...punaisia kontiosaappaita ei ole olemassa", ei pidä ollenkaan paikkaansa. Minulla on nyt kolmannet punaiset kontiosaappaat. Ostin ne n. 4-viikkoa sitten Carllson tavaratalo ketjuun kuuluvasta kaupasta. Hinta oli 54,90€. Etiketissä luki: original kontio punainen.
Sot sot Joonas. Jos olisit täällä nyt, niin näkisit minut pelkissä punaisissa kontioissa, ja pikku pikku bikineissä.
Olen yksin kotona kuten niin usein, ja seikkailen koneella.
Pelkkä ajatus siitä, että iskä kiihottuu, kun hän näkee minut taas kesähelteellä bikineissä, saa minut kostumaan.
Oliskos Sinulla Joonas pientä vinkkiä, miten saisin kiimaiset ajatukseni toteutumaan siten, että en loukkaa äitiä. Haluun olla se kiltti äidintyttö silti. En mahda sille mitään, että fantasioin aina tällaisista mahdottomista asioista. Sharmikkaat vanhemmat miehet sytyttävät minut usein.
Vau mikä tarina! Olisipa kaltaisiasi naisia enemmämkin. Ensiksikin punaiset Kontiot kiihottavat miehen kuin miehen. Ja ne kertomasi bikinit. Uskon kyllä, että iskäpuolesi käy kuumana. Kävisin minäkin. Saisinpa nähdä. Ja hienoa, että ajattelet noin positiivisesti asiasta. Eihän siinä runkkaamisessa mitään pahaa ole. Itse asiassa se on kunnianosoitus kauneuttasi ja pukeutumistasi kohtaan. Ota se avosylin vastaan ja suo hänelle pikkareitasi runkattavaksi. Minäkin täällä koneella paljon vietän aikaani ja haluaisin keskustella lisää esille ottamastasi asiasta. Niin, ja olen kauniiden blondien ja punaisten Kontioitteen harras fani. Saisinpa nähdä Sinut!
 
itselleen hankkinut
Kävin sivuilla,ja totesin ne asiallisiksi,oli monen väristä ja muotoista Kumisaapasta,Erittäin kauniita ja sirosti muotoiltuja KUMISAAPPAITA.HYVÄT SIVUT!
Mieheni osti minulle ihanat kumisaappaat, jotka ovat lähes polveen asti uloyyuvat ja väriltään punaiset. Nämä ovat matalat ja todella hyvät jalassa. Olen käyttänyt näillä koiraa ulkona, mutta sopivat myös muuhun tarkoitukseen...saa ostettua netistä os www.pleasure.fi
 
Viimeksi muokattu:
anni
Mieheni osti minulle ihanat kumisaappaat, jotka ovat lähes polveen asti uloyyuvat ja väriltään punaiset. Nämä ovat matalat ja todella hyvät jalassa. Olen käyttänyt näillä koiraa ulkona, mutta sopivat myös muuhun tarkoitukseen...saa ostettua netistä os www.pleasure.fi

Samasta osoitteesta on myös minulle ostettu lahjaksi kumpparit. Ovat ihanat!!!
www.pleasure.fi on nimensä veroinen "Pleasurea" on saatu
 
Viimeksi muokattu:
Saapastelijatar
Viimeksi muokattu:
Sadekallio
Alkuperäinen kirjoittaja Kiihottunut 32n kotiäiti;10734107:
Ajattelinpas kertoa tähän erään tarinan omasta kokemuksestani, kun löysin tämän sivuston ja lueskelen näitä juttuja. Mies töissä ja lapset lähtivät kouluun reilu 3- tuntia sitten. Olen nyt yksin kotona.
Toissa kesänä (2009) olin lasten kanssa äidin ja hänen uuden miehen luona kesälomalla pari viikkoa. Kaikilla loma, niin tietysti menimme heidän mökille. Siellä on kaikenlaista puuhaa ja jokainen teki mitä osasi ja huvitti.
Eräänä kauniina päivänä äiti mainitsi nurmikon leikkuusta, että se pitäisi leikata. Minä halusin auttaa ja sanoin että voisin sen leikata. Kun isäpuoli valmisteli ruohonleikkuria kuntoon, minä kävin auton takakontista hakemassa kumisaappaat itselleni.
Koska oli aurinkoinen päivä, minulla oli päällä vain bikinit ja ne punaiset kontiot jalassa, kun menin iskän luo. Huomasin miten hän katsoi minua päästä jalkoihin ja sanoi että ompas sulla komiat saappaat, nuo näkyvät kyllä kaivolta kotiin asti. En kiinittänyt silloin siihen sen kummempaa huomiota.
Kun olin leikannut nurmikon kävin saunan pukuhuoneessa vaihtamassa päälleni sortsit ja t-paidan, koska äiti oli lähdössä kauppaan lasten kanssa. Halusin mukaan. Isäpuoli jäi mökille askareittensa pariin.
Kauppaan on yli 10- kilometriä, ja äiti halusi käydä vielä siskonsa luona moikkaamassa häntä, joten me viivyimme reissussa yli 2- tuntia.
Kun palasimme takaisin, halusin jatkaa pihan siistimistä ja haravoida nurmikolta irtonaiset nurmitupsut pois. Melkein helteinen iltapäivä jatkui vielä, joten menin saunalle vaihtamaan bikinit takaisin päälle, koska saisin vielä aurinkoa itselleni.
Riisuin itseni ilkosilleen ja otin bikinien alaosan käteeni. Kun aloin oikoa sitä, huomasin miten minun käteeni tarttui bikinistä jotakin kosteaa. En ollut kyllä niin kostea niitä riisuessani. Tarkastellessani niitä, haistoin selvästi miehen sperman tuoksun. Mietin, kuka oli käynyt silläaikaa hiplaamassa minun bikineitä. Muita vaihtoehtoja ei ollut kuin isäpuoli.
Silloin minun sappeni kuohahti, kun vedin sortsit ja t-paidan takaisin päälleni ja ajattelin mennä kertomaan äidille, mitä sinun uusi miehesi harrastaa. Istuin penkille ja ajattelin, mitä minä sanoisin. Yllätyksekseni kuitenkin huomasin miten raivonpuuska meni nopeasti ohi.
Mietittyäni hetken asiaa, päätin olla toistaiseksi kertomatta asiasta mitään. Näin sain vältettyä taas yhden riidan äidin ja isäpuolen välillä, koska heillä näytti nykyisin olevan erimielisyyksiä vähän joka asiasta. Mieleeni tuli myös äidin sairastelu ja hänen toipuminen leikkauksesta, jonka johdosta heidän seksielämä on varmasti hiipunut ainakin joksikin aikaa.
Ajattelin mitä isä oli tehnyt minun bikinien kanssa siinä pukuhuoneen penkillä. Kuvittelin kuinka hän on kietonut minulle tuoksuvat bikinit kullinsa ympärille ja runkannut itseään ja lauennut niihin. Jos hän tykkää ja tytärpuoli kiinostaa ja kiihottaa häntän niin antaa papan nauttia. Ei minua haittaa, päinvastoin, taisin siinä itsekkin vähän kostua.
Siispä otin isän pyyhkeen ja taputtelin pökät kuivaksi ja liimasin äidin saunakaapista pikkuhousun suojan haarakiilan päälle ja laitoin bikinit päälle. Huomasin myös, miten ne kumisaappaat oli saaneet voitelun, kun aloin laittaa niitä jalkaani. Toisen saappaan sekä sisäpuolella ja myös vähän ulkopuolella oli kosteita jälkiä, mitkä tuoksuivat selvästi spermalle. Iskä oli käyttänyt myös niitä tyydyttäessään itseään. Kuivasin niitäkin vähän hänen pyyhkeellä, ennenkuin laitoin ne jalkaan.
Menin taas sama asu päällä haravoimaan pihaa, ja seurasin isän reaktioita. Hän seurasi minua kiinnostuneena, kun jatkoin hommiani, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Kyllä kieltämättä vähän kiihotti, kun mietin samalla isän ajatuksia, kun hän seurasi minua. Varmaan hän nautti näkemästään paljaasta pinnastani ja näistä punaisista kumisaappaista, jotka varmasti jatkossakin saavat hänen mielensä kiimaan.
Laitoin vielä muutaman päivän päästä isälle ansan sinne samalle pukuhuoneen penkille, kun jätin sortisien alla olleet tarkoituksella kosteat pikkarini hänen saatavilleen. Tehostin vielä ansaani, liimaamalla myös pillussani kostuneen tarrapikkarisuojan penkin takana olavaan seinään alas melkein lattian rajaan. Kun illalla kaikki olivat saunoneet, kävin salaa tarkastamassa ansani. Bingo! Pikkarit olivat taas tahmean limaiset, ja kun vielä varmistin niiden tuoksuvan spermalle, olin taas saanut aikaan hyvän olon isälle. Suoja oli hävinnyt kokonaan seinästä. Joko hän oli heittänyt sen kiukaan alle palamaan, tai ottanut sen itselleen jemmaan tulevia tarpeitaan varten. Näin minä ajattelin.
Huomaan vieläkin, miten isäpuoli on kiinostunut mm. minun talvisaappaista. Ne ovat tummanruskeat pitkävartiset ja sisällä pehmeä keinoturkis. Ohut pehmeä nahka varmasti kietuotuu hyvin hänen kullinsa ympärille, kun hän työntää sen niiden sisään ja runkkaa mehunsa niihin ja voitelee ne sisältä päin.
Ajattelen että antaa hänen nauttia minun puolesta. Onhan minusta hänelle hyötyä hänen "harrastuksessaan". Parempi minun olla näin, kuin se vihattu lapsipuoli. Tiedä vielä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
Jestas miten minä oon kostunut tätä kirjoittaessa. Tästä tulikin tällainen novelli. Muuten päälläni on ne samat punakukkakuvioiset bikinit, ja ne punaiset kontiosaappaat, mitkä olivat silloinkin siellä mökillä. Kävin nimittäin laittamassa ne päälleni välillä, kun kirjoitin tätä. Kun katson itseäni tuosta seinäpeilistä, niin empäs ihmettele, jos iskäpuoli on aina kiimassa näkemästään. Liiviosa nostaa c-kupin tissit mukavasti pystyyn, ja alaosa peittää vain takaa ja edestä vähän. Sivussa olevat narut on solmittu rusetille. Sääret näyttävät ihanan seksikkäiltä, kun katson niitä, ja polvet...voi luoja mikä näky.
Punaiset kontiosaappaat sopivat minulle. Alan olla aivan märkä. Rakastan tuota blondia joka keimailee seksikkäästi tuossa edessäni olevassa peilissä. Kohta rakastelen hellästi itseni kanssa, ja annan kiimaisen mielikuvitukseni lentää tulevaan kesään, ja uusiin kiihottaviin kokemuksiin.
Avasin jo toisen alaosan rusetin. Hengästyttää ja vapisuttaa hiukan. Kirjoitan lopputekstin yhdellä kädellä, kun toiselle on muuta puuhaa. Kohta jatkan päivää tuossa viereisessä vieras sängyssä, missä äiti ja iskä nukkuvat meillä käydessään, ja varmasti isä haluaa tehdä siinä muutakin kuin nukkua. Minä kyllä pidän siitä huolen, että iskän mielikuvitus jatkuu ja halut säilyy.
Te kirjoittajat saitte lisää yhden saapasfanin täältä.
Olipas kiva tarina, ja vielä tosi. Olen juuri tuollainen vanhempi punaisista Kontioista - ja muistakin kumisaappaista- innostuva mies. Bikinien kanssa saappaat sopivat upeasti ja myös minihameen kanssa. Kiihotun nähdessäni tuollaisen näyn. Valitettavasti niitä näkee liian harvoin. Kyllä vain, punaisia KOntioita on jatkuvasti saatavana, ostin juuri yhden todella kiiltävän parin. Olisipa mukava jutella sinun kanssasi, Kotiäiti 32, vaikkapa s-postilla, mesessä tai vaikkapa puhelimessa. Olisi mukava jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Olet todella hieno lisä saapasfanien joukkoon.
 
Raksa
Itsekin olen Kumisaapasfetisisti ,elikkä nautin eri värisistä ja varrenpituisista kumisaappaista.pitkävartiset saappaat ovat ehdottomasti suositummat.Rubberboots.de sivuilta löytyy todella hyvää RUNKATTAVAA.että silleen.
 
masaga
löytyipä hyvä keskustelupalsta kun aikansa haki...
Itelläni on myös mieltymys kumpparijuttuihin ollu nuoresta kollista lähtien.
Naimisissa ollu vuosia ja vasta paljastu vaimoni mieltymys saapasjuttuihin ihan vahigossa.
Sen jälkeen meillä on kumen vikinää ja saappaanvarsien lätinää ollu seksihommissa niin sängyssä kuin vähän muuallakin. Ei tarvi kuin vaimo tai minä vetasen kumpparit jalkaan niin meno on taattu, ennen kuin muut hommat voi alkaa, missä nyt varsinaisesti saappaita tarvis.
Saapas kokoelmakin kasvaa aina kun jostain löytyy silmiä ja elimiä hiveleviä sappaita kaupoista , tai netistä. Nokialaiset on kuitenkin aina "the BEST". Kunpa Nokia vielä valmistaisi 80-luvun saappaita, mielestäni silloin tehtiin tyylikkäimmät saappaat (hai, saga, ratsu...) ja net saavat "varren" heilahtamaan ja kastumaan....
 
amorita
Meillä ei ole, kuin yksi pari kumisaappaita... täytynee tätä juttua kokeilla vaikka silleen, että toinen laittaa toiseen jalkaan toisen saappaan ja toinen toisen saappaan... Vähän iso se saapas mulle on, mutta jos laittais vaikka oikein monta tennissukkaa sinne. Meillä onkin sopivasti pyykkikori puolillaan ihanasti käryäviä sukkia...

Toisaalta voimmehan soittaa naapurin ovikelloa ja kysyä kumppareita lainaksi, kun pitäis päästä seksiä harrastelemaan. Samallahan vois kysästä, lähtiskö naapuri kimppaan.
Bra förslag att gå till grannen och låna hennes gummistövlar, och äventuelt bjuda med om hon
samma instälning till gummistövla.
 
Viimeksi muokattu:
matti5
Meillä vaimo alkoi usein käyttää Hai-saappaita. Hän halusi ajaa niillä kaikki automatkat. En sitä kummastellut, sillä onhan ne hyvät autoilukengät. Sitten vähän ihmettelin, kun hänellä oli myös ne sisällä jalassa. Eräänä iltana hän sanoi, että hänellä on kumisaapasfetissi. Eritysesti se liittyy Hai-saappaisiin, joilla hän haluaa polkea ja potkia. No olihan se tieto, mutta minullahan alkoi housussa `pullottamaan.` Hän käski minut polvilleen, ja sanoi, että nyt tulee kumpparia. Hän potki, ja polki saappaillaan. Tuntuihan se joitakin viikkoja, mutta kaikkien pitää saada toteuttaa nautintonsa.
 
santra
Minulla lääkärissä käynti kannatti. Vaiva oli se kun kävelin niin aina sattui pimpin huuliin. Lääkäri ohjasi minut leikkauspöydälle ja sanoi että levitä jalkasi. Sitten hän otti veitsen ja pyöräytti ensin oikealta puolen ja sitten vasemmalta puolen ja sanoi että nyt on kaikki OK. Minä nousin ja otin muutaman askeleen, eikä enää tuntunut missään. Minä kysyin että mitä te teitte kun ette edes puuduttaneet ? Johon lääkäri vastasi: " Lyhensin vain kumisaappaiden varsia"
 
Sienestäjä"
Alkuperäinen kirjoittaja Sienestäjä;10472276:
Itseasiassa paras naintini on tehty kumisaappaat jalassa.Olen rouva,joka vaivaa kyllä.Olin sieniretkellä Siihen ilmestyi mökkinaapuri ja siihen se sitten "meni" Lähellä ollut heinävaja oli mainio paikka, Tuli mieleen vanhat kotimaiset Filmit.En tosin raskaaksi tullut,vaikka tarpeet oli hyvät.Suosittelen M.O.J Ootan kesää!

Aika outoa,mutta jälleen "outo kutinan tunne vatsnpohjassa"Sadekesä ja sienet nostavat lieriään
tämä rouva heikkona "kivitatteihin" Kanttarelli retket jo mielessä.

onkohan vajassa ehjä katto?
 
vierailija
Saappaat jalassa on aivan uutta mulle. Ei tulis mieleenkään mennä vaimoani naimaan kumpparit koivissani. Vain kun olimme marjassa ja meidän poikamme löysi vettä. Isä ja poika oli hetkessä alaste sekä vedessä. Me katottiin että poika pärjää ilman meitä ja ison kiven taakse tekemään sitä mikä meitä kiinosti kovasti. Ja siellä oli meillä kumpparit koivissa sen kyllä voin tunnustaa teille. Päivää kaunis ilma meille sanottiin mutta kun en voinut enää jarrua painaa ja me saatiin orkku jonkun tuntemattoman pariskunnan katellessa meidän touhuja. Hangon keksiä muistuttajen. Heidän poikakin oli vedessä alaste meidän oman pojan kanssa.
Ne olivat sen pojan vanhempia ja pojat olivat koulu kavereita keskenään.
 
Poikasinna.
Minä olen ollut kumi saappaissa vain kersana ja tää mun juttuni tulee niiltä ajoiltani. Me pojat oltiin ikä haarukalla 12-13 vuotiaita sällejä joilla oli Aina vain kipailu mielessä. Tai toistemme häväistys oli myöskin meidän heinää silloin kakarana ollessa. Me ekaksi kun päästiin aikuisten kyydissä metsään. Kummarit koipiin joka sälli huuteli meille mun äitini. Ja jutteli isälleni olikohan viisasta 3 poikaa ja vain yksi on meidän oma poika jota vois piiskata. Mulla on aivan saman tekevää kenen ne pojat ovat nyt ne ovat meidän vastuulla. Pojat heti jonoon isäni komensi kersantin äänellä. Kuka on kaheli poika ja tahtoo vapaa ehtoisesti multa selkäänsä. Seppo niiltä tuli heti ja työnsivät minua isälleni. Äitiäni nauratti poikien tempaisu. Pojat heti housut nilkkoihin ja paidan helma yläs nyt kyllä tolle naurajalle näytetään. Ja me pojat oltiin ala pää paljaana ja kun ne aikuiset katseli meidän piliämme joka pojalla se meni kovaksi. Pojat ovat poikia housut yläs takas ja te olette sitten huuto matkan päässä. Se tarkoittaa että kun minä karjaisen on poikien oltava minuutissa mun silmieni alla tai on vitsan vieraillu teidän perä päälle varma asija. Ja pojat tiehenne nyt vaimoni mitäs sulla olikaan mielessä ja isäni sen paitaa aukaisemaan. Mies pojat ovat vielä tossa ja ne voivat vakoilla Meitä. Odota kun me päästään kotiin se yritti isälle mutta turhaan. Jos pojat ilmestyvät paikalle liian aikaisin minä ne varmasti piiskaan uhkasi isäni Meitä poikia ja me lähettiin menemäään pois paikalta. Seppo käys tohon kivelle seisomaan ja kädet niskasi taakse. Me pojat saadaan sulle tehdä mitä vain 3
minuutun ajan ja sitten vaihto. Joka pojan on oltava tuolla kiven päällä se 3
minuuttia ne sanoivat mulle. Ja minä siihen kiven päälle kun tiesin jo etu käteen mitä ne tahtovat tehdä mulle. Ne riisuivat multa vaatteeni pois kaikki vain kummarit ne laittoi mulle takas. Pojista oli kiva katella kun mulla sojotti se mun pilini silloin. Runkataan seppoa ne päättivät ja sanoista tekoihin. Mustakin oli mukavaa kun ne runkkasi minua. Kun aika meni umpeen ei laiteta pojalle vielä
vaatteita ne päättivät ja se sopi mullekin oikein hyvin. Kun oltiin kaikki 3 poikaa oltu sen kiven päällä runkattavana tuli meille hippa leikki mieleen. ja meistä oli kivaa juosta pitkin metsää vain kummarit koivissa ja muuten alaste. POJAT karjaistiin mun isäni äänellä ja minä ekana sekä muut perästäni sen luokse. Pojat ovat alaste nauroi äitini meille pojille, 2 poikaa meinas laittaa kätensä
muniensa suojaksi mutta vilkaisu mun isäni suuntaan muutti heidän mielensä heti. Nyt me pojat syödään ja sen jälkeen te takas leikkimään. Mutta olkaa alaste kuten olette nytkin se on varmasti parasta teille pojille sanoi isäni meille pojille.
kannatetaan vain meidän oman poikamme minä näen joka päivä alaste, Tämä on harvinaista herkkua mulle se sanoi meille pojille. Me söimme ja sen jälkeen takas leikkimään sinne metsään. Sulla on kivat vanhemmat ne sanoivat mulle
piiskaako ne sinua koskaan ne kyseli multa. Lähes joka viikko on mulla vitsan jälkiä mun takapuolessani mutta monta kertaa se on joku muu joka minua piiskaa minä vastasin heille. Minä voin isältäni pyytää että se piiskaa kaikki pojat minä heille ehdotin. No et varmasti sellaista mene siltä pyytämään ne sanoivat mulle vihaisesti. Me leikimme kunnes isäni karjaisi uudestaanPOJAT
ja me sen eteen alaste. Hyviä poikia meillä se sanoi heti kun me pojat seistiin sen edessä. Asento selkä suoraksi katse etiä päin sotilaat komensi isäni Meitä poikia. Sotilas tutkikaa heti nuo pojat että heillä ei ole mitään kielettyä yllä. Ja äitini tuli tosi mielellään Meitä poikia tutkimaan. Joka pojalla heti siitin nousi yläs. Isäni oli vitsa puskan luona ja otti sieltä tukevan vitsan jolla se löi ilmaa. Sopii oikein hyvin tähän tarkoitukseen se sanoi ja tuli Meitä poikia lähemmäksi.
Sotilas Hannele näettekö saman kuin minäkin ja vitsalla koski mun siitintä. Sillä on ehkä joku salainen ase siellä herra kersantti äitini sanoi isälleni. Sotilas Hannele tutkikaa se heti mutta olkaa varovainen sehän saattaa laukaista. Ja äitini tutki mun pilini sieltä tuli vähäsen spermaa ulos. OK ei ole meille vaaraa
sanoi isäni meille. Mutta katsokaa ja isäni nosti pilin päätä mun vierestäni pojalta.Tutkikaa tämäkin sotilas Hannele. Ja mun äitini oli onnessaan kun sai runkata kaikki 3 poikaa monta kertaa siellä metsässä kun oltiin. Sitten sotilaille hiukan liikuntaa ja sotilas Seppo etuun sekä vaatteiden luokse kuin olis jo. Ja isäni antoi mulle vauhtia sillä vitsallaan. Sotilas otat vaatteesi sekä viet ne sotilas Hannelelle määräsi isäni minua ja antoi vitsalla mulle alku vauhdin. Sotilas ja seuraavalle pojalle isäni teki saman sekä sekin sai vitsaa isältäni. Viimeisen pojan isäni laittoi sen kiven päälle seisomaan ja kädet niskan taakse sekä isäni yritti sitä poikaa runkata. Mutta poika oli jo tyhjä eikä sillä toiminut sen siitin.
Mutta se ei mun isääni haitannut vaan se oli sen munissa kiinni. Ja äitini otti myöskin mun ja kaverini siittimestä kiinni. Mikä sopii tolle sopii myöskin mulle se vain sanoi meille. Isäni toi sen viimeisen pojan myöskin meidän luoksemme. No sotilas Hannele mitäs me noille pojille nyt tehtäis se kyseli mun äidiltäni.
Kun minä leikin teidän ikäisenä tätä samaa leikkiä tuli Aina leikin lopuksi piiskaa taka puolelle kessulta. Sillä oli Aina jotain valittamista meistä pojista. Mutta tili päivänä se ei Meitä unohtanut vaan tuli hakemaan meidät kotoa tai koulusta ja hyyssäsi Meitä kunnolla sekä tietysti runkkasi Meitä poikia. se oli kova poika runkkaamaan Meitä poikia ja minä oikein työnsin omaani sille. Ja siintä oli mulle hyötyä kun se hyyssäsi Meitä poikia. Minut se haki keskellä viik-
koa koulusta runkattavaksi ja hyyssättäväksi. Eli osteli mulle kaikkia hyvää kuten minäkin olen päättänyt teillekin ostaa mutta vain kun on takapuoli piiskattuna ei muuten. Minä Olin eka jonka isäni piiskasi ja äitini puki mut. sen jälkeen muut vuoron perää. Me kaupunkiin ja syömään sen jälkeen jäde baariin ja sitten nami kauppaan ja lopuksi isäni vei joka pojan kotiinsa ja lopuksi mekin tultiin omaan kotiimme.
 

Yhteistyössä