Seksi, televisio. Lapset ja syylliset

  • Viestiketjun aloittaja Marjutin äiti
  • Ensimmäinen viesti
kyllä meillä ainakin se on lasten isä ja minä jotka päätetään, mitä nuo juniorit sieltä telkusta kattoo. johan se on kumma jos pitää alkaa valittaan tuohon aikaan tulevista ohjelmista- lasten pitäis (minun mielestä) olla jo untenmailla tai ainaki sängyssä viimeistää ysin jälkeen! ja sitten ne jotka saa/voi valvoa myöhempää, ni pitää vanhemmilla olla senverran sitä kontrollia siinä, että voivat päättä mitä on soveliasta kattoa minkäkin ikäsenä :)
 
Gluteus maximus
Minusta parempi katsoa tosiaan tuota lemmiskelyäkin kuin hirveää väkivaltaa mitä tulee esim. CSI:ssa ja Salkkareiden sosiaalip.ornoa :LOL: Niin...vanhemmat päättävät mitä lapset katsovat ja sillä selvä. Jos elokuvan nimi on Lucia ja s.eksi, niiin onko pakko katsoa???
 
Keittiönoita
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 17:24 Gluteus maximus kirjoitti:
Jos elokuvan nimi on Lucia ja s.eksi, niiin onko pakko katsoa???
Aivan samaa mieltä. En usko, että kukaan siitä kuolee, halvaantuu tai menettää kuulonsa, jos joku elokuva tai muu tv-ohjelma jä näkemättä.
 
Enemmin mä oon huolissani ennen ysiä tulevien ohjelmien väkivallasta kuin ysin jälkeen tulevista seksiohjelmista, joissa kaiken lisäksi on maininta ettei sovellu alle 15 vuotiaille.

Esikoinen täytää pian 11v ja meillä on toiminut hyvin sääntö ettei ysin jälkeen tulevat ohjelmat ole lapsille tarkoitettu, joten niitä ei katsota.
 
Fleur de la Cour
No juu telsusta vois toki joku viisas 'telkkariherra' siivota osan ohjelmista pois, sontaa tulee tuutin täydeltä, mun puolesta ohjelmatkin vois näyttää vasta klo 21 alkaen jolloin lapseni on jo nukkumassa.. Mut koska näin ei tapahdu nyt eikä varmaan lähitulevaisuudessakaan niin A) lapseni menee nukkumaan viimeistään 20.30 B) lapseni harrastuksiin kuuluu muutakin kuin telkkari C) lapseni katsoo vain lapsille tarkoitettua maksullista kanavaa tai omia lapsille tarkoitettuja dvd-elokuvia. En koe pornon näyttämistä telkkarista ongelmallisena ainakaan vielä..
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 17:26 Keittiönoita kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 17:24 Gluteus maximus kirjoitti:
Jos elokuvan nimi on Lucia ja s.eksi, niiin onko pakko katsoa???
Aivan samaa mieltä. En usko, että kukaan siitä kuolee, halvaantuu tai menettää kuulonsa, jos joku elokuva tai muu tv-ohjelma jä näkemättä.
mut jos siit kasvaa karvoja käsiin vaikka..

:LOL: :LOL: :LOL:

 
Chi
No kylläpä oli kirjoitus! :eek: Leffan seksiin viittava nimi tiedossa, lähetysaika yhdeksän jälkeen- ja kirjoittaja pitää telkkarin auki sekä ulisee lopussa ettei saa vanhempia syyllistää!! :LOL: :LOL: :LOL: Tää on niin tätä..!
Onkohan joiltakin vanhemmilta *hieman* vanhemmuus kateissa, jossei osata/viitsitä valvoa omien lasten touhuamista etenkin telkkarin suhteen..? :whistle: Seuraavaksi varmaan kaikki väkivaltaiset pelit hyllytetään, koska joku sokea mamma oli päästänyt 5-vuotiaansa pelaamaan sellaista. :(
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 20:49 Ei aina kirjoitti:
ei aina ole tiedossa missä seksi hyppää silmille.
Ei pikkulapset ymmärrä seksiä.
joskus tulee mainoksia päiväs aikaan missä on sellaisia kohtauksia että lapset ei niitä ymmärrä.seiska lehti on sitä p.askaa täynnä lähinnä naisten rintavarustuksia.ja kertokaa ymmärtääkö 10v mitä seksi on?kyllä sitä saisi karsia hieman ainakin mainoksista pois ja musiikki kanavat ovat täynnä sitä p.orno hinkkaamista missä naisilla näkyy melkein vakonen ja kas kummaa lapset sitä saa katsoa.katsokaapa äidit musiikki kanavaa pidempään kuin 5sek ohimennen että mitä tavaraa sieltä teidän lapsukaisille näytetään
 
NuoriAikuinen
Kummallista vastuun siirtämistä taholta toiselle..

Minusta klo 21 sääntö on riittävä. Vastuuta on toki kanavallakin ja sitä en sano etteikö parantamisen varaa olisi, kun tuota tissiä ja p.ersettä tunkee joka tuutista. Mutta päävastuu siitä mitä lapsi tv:stä näkee on vanhemmilla, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ja hei omaa järkeä saa ja pitää käyttää. Se että on tv ja että on tv-lupa maksettu ei tarkoita sitä että sen töllön tarvii olla päällä 24/7.. Tarvittaessa voi vaihtaa kanavaa tai lykkää koko toosan kiinni.. Eihän sitä kaikelta voi lastaan varjella ja ihan kaikelta ei ehkä pidäkään. Kyllä sitä telkusta tulee muutakin ei-niin-lapsi-ystävällistä kuten väkivaltaa, kiroilua ja herra ties mitä. Ja tv on sitten vain yksi media muiden joukossa, jos lähdetään miettimään lehteä ja ympäri kaupunkia olevia mainoksia jne jne jne..

Tarkkaan oli tuo kirjoittaja ainakin katsonut ko elokuvan. Taisi itsellä olla nenä kiinni ruudussa. Herää vaan kysymys että mitä se lapsi nyt sitten teki sillä aikaa (kun kerran oli hereillä) kun tämä kirjoittaja katsoi tuota elokuvaa moisella hartaudella.. itse en edes katsoisi moista roskaa lasten valveilla ollessa.

Toivottavasti kukaan ei oikeasti kasvata lastaan niin että tämä oppii seksistä, ihmissuhteista tms ainoastaan television välityksellä, asioista voi meinaan keskustella ja lapselle kertoa että mikä ero on televisiomaailmalla ja todellisuudella. Lasten ja nuorten kanssa pitäisi muutenkin puhua enemmän.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 16:31 Vaimoke kirjoitti:
No, kyllä meillä on joskus tv jäänyt päälle ja sieltä on näkynyt ihan suomalisen miehen kaustusta... eikä ole ollut mitenkään myöhä.
Siinä kolmivuotias on kysellyt miksi sedän pippitikkari on tädin suussa.

Tekopyhiä ootte jos väitätte ettei teillä ole koskaan näin käynyt.
Vai vahditteko vieressä mitä lapset näkee avoimesta toosasta?
Vai pysyykö se toosa tosiaan aina kiinni jos et vahdi?
Ainakaan näiltä meillä näkyviltä, yleisimmiltä perinteisiltä kanavilta en ole moisia kohtauksia nähnyt aikoihin, oliko toi provo :LOL:

Vai onko teillä lapsi tvn ääressä puolen yön aikaan katsomassa jotain canalplussaa :whistle:
 
Asiaa mutta värikkästi kirjoitettuna. En usko että ko.henkilö on kattonut koko ohjelmaa läpi. Kuvaa sen minkä jokainen näkee parissa sekuntissa tai minuutissa. Sitähän se ohjelman sisältö oli. Ei sitä voi muuten sanoa.
 
Eikö tosiaan saada verorahoilla laadukkampaa ohjelmaa kun noita Kadonneita ja Runawayta, joissa tuottaja ei ole edes viitsinyt ohjata ohjelmaa järkevää loppuun. Onko tosiaan sekstailun töllääminenkin parempaa katsottavaa?
 

Yhteistyössä