Sebastian Lämsä on perussuomalaisten oma luomus

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Linkkejä PVL:n ja nykyisen hallituspuolueen perussuomalaisten välillä ei myöskään pidä unohtaa. PS:n entinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on aikoinaan osallistunut itsenäisyyspäivän fasistisille 612-marsseille, joita Suomen Vastarintaliike järjesti. Vastikään tappion EU-vaaleissa kokenut Vilhelm Junnila on osallistunut Turussa järjestettyyn Kukkavirta-tapahtumaan, jonka järjestäjissä ja osallistujissa on myös ollut PVL-aktiiveja. Junnilan lisäksi myös perusuomalaisten nykyinen varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas ja puolueen aktiivi Henri Hautamäki ovat puhuneet Kukkavirta-tapahtumassa ja kaveeranneet PVL:n natsien kanssa. Silloinen puolueen puheenjohtaja Halla-aho ei nähnyt osallistumisessa mitään ongelmaa, vaan piti sitä hyväksyttävänä.
 
vierailija
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän sihteerinä toimiva Olli Immonen on toiminut Suomen Sisunpuheenjohtajana ja aiheutti takavuosina kohun unelmoimalla tulevasta “rotusodasta”. Perussuomalaisten tämänhetkinen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Riikka Purra on myös fantasioinut ulkomaalaistaustaisiin henkilöihin kohdistuvasta väkivallasta. Purran fantasioissa väkivalta olisi tapahtunut lähijunassa, Lämsän tapauksessa se toteutui kauppakeskuksessa.

Myös muissa viime aikaisissa äärioikeiston väkivaltateoissa tai niiden suunitteluissa on ollut kytköksiä perussuomalaisten puolueeseen (mm. Lahden terroristioikeudenkäynti sekä Marko Meretvuon rituaalimurhatutkinta). On selvää, että yhteydet väkivaltaisten natsien ja hallituksessa toimivien perussuomalaisten kansanedustajien sekä koko puolueen välillä eivät ole yksittäistapauksia tai sattumaa, vaan he jakavat samanlaisen, äärioikeistolaisen maailmankuvan ja näkemykset.
 
vierailija
Ihmeen pitkään ovat suomalaiset katsoneet rasistisia rikoksia läpi sormien. Satoja rikoksia vuodessa on tapahtunut joiden motiivina on ollut rotu tai uskonto. Voima synnyttää aina vastavoiman. Ehkä nuorissa onkin tulevaisuus. Hieman lisää huolellisuutta niin ehkä tämä laiva on vielä käännettävissä.

Puolueeton Tarkkailija
 

Yhteistyössä