SDP jytkyttää ylhäisessä yksinäisyydessään, 22,8 % Kokoomuksen kannatus vajosi alimmilleen, 19,4 prosenttiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kokoomuslaiset ovat tottuneet elämään muiden siivellä, kuten perintörahoilla.

Marin elää demariunelmaa, jossa omin ansioin voi viettää kelvollista elämää työläistaustallakin.
 
vierailija
Marinin hallituksen kannatus siis edelleen yli 56 prosenttia. Samassa ajassa laittoman äärioikeistolaisen kauhukabinetin "suosio" on pudonnut 49,9:stä 44 prosenttiin.

Marinin hallituksella ollut siis kansan mandaatti jo vuodesta 2019.
 
vierailija
Satonen suunnittelee uutta lakia joka koskee lomautusta. Lomautuksesta voidaan ilmoittaa viikkoa etukäteen ja lomautuksen jälkeen ei tarvitse työntekijää ottaa talaisin töihin.

Saadaan äkkiä työpaikkoja hallituksen houkuttelemille halpatyöläisille. Ennätysmäärä 70 000 niitä onkin tullut perussuomalaisten vahtivuorolla. Valehtelevat kurjat maahanmuutostakin.
 
vierailija
Kalevi Sorsa
Paavo Lipponen
Sanna Marin

Nuo kolme ovat ainoina Suomen itsenäisyyden historiassa onnistuneet kasvattamaan puolueidensa paikkamäärää eduskunnassa pääministerinä toimiessaan.

Puolueita saatte arvuutella.
 
vierailija
Vasemmisto, vihreät ja keskusta on se järjen ääni, joka hallitukselta puuttuu. Se on suomalaisten ääni. Ei vain Elinkeinoelämän keskusliiton jota edustaa EK:n kultainen noutaja Orpon kokoomus ja Orpon syliräksybeagle Purran persut, joiden mielestä kaikki palkkakulut ovat turhia ja yhteiskunnan pyörittäminen ei kuulu heille. Ovat pääosin veronmaksukielteisiä työntekijävihamielisyyden ohella. Toki kuitenkin haluaisivat terveitä ja koulutettuja työntekijöitä, mieluiten alipalkattuina halpatyöläisinä Filippiineiltä, Vietnamista ja Intiasta, persu-Sir Vilien sängynlämmittäjät osin myös Brasiliasta. Terijoen hallituksen jälkeen Suomen paskin hallitus.
 
vierailija
SDP:n kannatuskaula:

-Kokoomukseen 3,4 %-yksikköä
-Perussuomalaisiin 6,7 %-yksikköä

Orpon ja Purran syyttelyt SDP:tä kohtaan ovat menettäneet uskottavuutensa, kun Orpon hallituksen omat puheet, teot ja saavutukset (jos niitä nyt saavutuksiksi voi ylipäätään kutsua) ovat todella räikeästi ristiriidassa keskenään. Ja mitä enemmän aukovat päätään SDP:n suuntaan, sitä selkeämmin kannatusero päähallituspuolueiden ja oppositiopuolue SDP:n välillä kasvaa.

Demarit ovat vuoden sisään ehdottaneet jo useaan kertaan hallitukselle vaihtoehtoisia taloustoimia, mutta kun ei ole kelvannut Orpolle eikä varsinkaan Purralle niin tulos on sitten tässä. Velkavuori kasvaa, kun kasvutoimia ei ole tehty. On vain puusilmäisesti leikattu ja jokainen makrotalouden päälle ymmärtävä tietää, mitä sellaisesta seuraa, kun tehdään yksipuolista "taloudenhoitoa" leikkaamalla pahassa laskusuhdanteessa. Istuva hallitus kuvittelee, että kasvu syntyy tyhjästä.
 
vierailija
Orpon hallitus ei ole saanut aikaan talouskasvua ja lopetettua velanottoa.
Työttömyys on kasvanut ja velkaa otetaan koko ajan lisää.
Orpon hallitus ei ole pystynyt lopettamaan velanottoa, vaikka Orpo sanoi, ettei velaksi voi elää.
Hallituksen kaikki leikkaukset kohdistuvat piemituloisiin.
Heidän ostovoimansa heikkenee koko ajan.
Leikkaukset eivät kosketa hyvätuloisia.
Orpon hallitus on kuunnellut vain EK:n johtajia.
Hallitus ei välitä pienituloista, duunareista ja työttömistä.
Persut hyväksyvät kaikki leikkaukset, jotka kohdistuvat pienitulosiin, vaikka Purra lupasi ennen vaaleja ihan muuta.
 
vierailija
Hallituksen yhteenlaskettu kannatus on 43,7% eli hallituksen polittiikkaa vastustaa selkeä enemmistö Suomalaisista. Tämä on hyvä muistaa kun hallitus seuraavan kerran väittää, että sillä on mandaatti politiikalleen. Ei ole. Hallitusohjelmakin sisältää elementtejä, joita hallituspuolueet erikseen torjuivat ennen vaaleja kalasteleessaan ääniä.
 
vierailija
Hallitusohjelma ja tapa jolla sitä toteutetaan on jatkuvaa syöttämistä demareiden lapaan. SDP:n kannatuksen tulisi kaiken järjen mukaan olla 25-30 %, Kokoomuksen 15 ja Persujen 10 % hujakoilla. On suorastaan hämmästyttävää, etteivät kansalaiset reagoi tämän kummemmin, vaikka maan talous ja erityisesti köyhien asema on menossa vauhdilla alas päin. Velkaantuminen kiihtyy, työttömyys kasvaa, vanhukset jäävät ilman hoitoa, köyhiä, työttömiä, vanhuksia ja opiskelijoita rokotetaan surutta, hyvinvointivaltiota ajetaan alas, ay-liike on kyykytetty jne. Neuvoton hallitus ei keksi muuta kuin jatkaa leikkauspolitiikkaa, joka vain pitkittää "taantumaa", joka alkaa ikävästi muistuttaa 1990-luvun lamaa. Tässä tilanteessa hallituksen kannatus pitää hämmästyttävän hyvin. Huomaa että ÄO on laskenut ja ihmiset vieraantuneet todellisuudesta ja arkijärjestä.
 
Marinin hallituksen kannatus siis edelleen yli 56 prosenttia. Samassa ajassa laittoman äärioikeistolaisen kauhukabinetin "suosio" on pudonnut 49,9:stä 44 prosenttiin.

Marinin hallituksella ollut siis kansan mandaatti jo vuodesta 2019.
Öö, ootko kuullu yhdestä Antista? Uskallatko kurkata, kuka on demarien pj nyt?

Onko Sanna-faneilla todellisuudentaju hämärtynyt, aika-paikkaorientaatio jne? :eek:
 

Yhteistyössä