Nythän on sitten niin, että savukalaa tarvis saada aika pikaiseen. Tiedän kyllä, että kunnollista savukalaa syntyy ainoastaan avotulella ja kunnollisessa tynnyrissä, mutta tuo on nyt tässä kohdin valitettavasti pois laskuista.
Eli onko kokemusta noista sähkösavustimista? Esim. Opan 1200W -mallista, joka sattui eilen silmiin marketissa? Vaikuttaa vähän lelulta, mutta jos jollain on toisenlaisia kokemuksia, niin olen valmis muuttamaan mielipidettäni.
Vaiko sittenkin tuollainen kaasugrilliin laitettava savustuslaatikko? Jostain syystä tällainen vaikuttaisi äkkiseltään pätevämmältä, mutta jälleen kokemukset puuttuvat.
Eli onko kokemusta noista sähkösavustimista? Esim. Opan 1200W -mallista, joka sattui eilen silmiin marketissa? Vaikuttaa vähän lelulta, mutta jos jollain on toisenlaisia kokemuksia, niin olen valmis muuttamaan mielipidettäni.
Vaiko sittenkin tuollainen kaasugrilliin laitettava savustuslaatikko? Jostain syystä tällainen vaikuttaisi äkkiseltään pätevämmältä, mutta jälleen kokemukset puuttuvat.