Saunainter- verkkokaupasta kokemuksia?

Tai no, auttaa se enää kysellä kun tilasin jo :)

Tilasin uuden kiukaan tarvikkeineen ja sain sen mielestäni edullisesti, kotiinkuljetettuna.

650e kivineen ja kaapeleineen tuolta verkkokaupasta kun esim. Rovaniemen K-rauta tarjosi 710e sieltä haettuna. Edestakaista ajoa tulisi se n. 900km....

Saa nähdä miten nopea toimitus niillä on.
 
"tyytyväinen"
Tilasin kiukaan asennus alustan perjantaina, posti toi sen seuraavana keskiviikkona jo ovelle että ihan tyytyväinen olen palvelun nopeuteen kaikkinensa, varmaan jatkossa tilaan uudelleenkin kun aika koittaa!
 
vierailija
Ei voi suositella. Huum sähkökiukaan takuu 3 vuotta ja se kesti sen 2 vuotta. Vastukset kärähti ja tehtaalle kuvia kivillä ja ilman . Kuulemma oli kiviä liikaa vaikka käyttöohjeessa mainittu 55kg ei ylittynyt, ei kuulemma kiertänyt ilma vastuksien välissä. Käytimme siis luonnon kiviä vapaasti ladottuna ja vastukset näkyivät punaisina kivien alta. (edestä) Korvauksena olisi ehkä, siis nimenomaan ehkä myyty uudet vastukset alennuksella. 600€ on aika iso raha kahden vuoden käytöstä, seuraavaksi starkkiin/K-rautaan ostamaan suomalaista kiuasta. Koitan vielä jankata ko .myyjän kanssa mutta lienee turhaa.
 
vierailija
En voi suositella, kuten ei edellinenkään. Tilasin kiukaaseen uuden piirikortin ja se oli viallinen jo tullessaan. Tiedustelin takuuta, niin kuulemma varaosilla ei varsinaisesti ole takuuta. Otin yhteyttä kiukaan valmistajaan ja sain sieltä tiedon, että varaosilla on 12 kuukauden takuu, mutta Saunainter ei ole heidän valtuuttama jälleenmyyjä. Sen jälkeen Saunainter alkoi keksimään kaikenlaisia verukkeita, kuten virheellistä asennusta, yms. Sitten oltiin mukamas yhteydessä valmistajan edustajaan, mutta se lienee valhetta, koska eivät ole valtuutettu jälleenmyyjä. Varmaan hankkivat näitä osia jostain kaatopaikalta ja sitten myyvät niitä eteenpäin. KIERTÄKÄÄ KAUKAA!
 

Yhteistyössä