Sanna Marin on pettymysten päättäjä,"Miksi puhua murhatuista sairaalasänkyihin maatuvista keskosvauvoista,kun voi esitellä punattuja kynsiä"

vierailija
https://demokraatti.fi/meri-valkama-sanna-marin-on-pettymysten-paattaja

En ole eläissäni pettynyt poliitikkoon, kuten olen pettynyt Sanna MariTuo lause on päässyt suustani kuluneen vuoden aikana lukuisia kertoja ja noussut yhdeksi yleisimmistä käymistäni keskustelunaiheista. Lause on aiheuttanut keskustelukumppaneissani erityisesti yhdenlaisia reaktioita: spontaaneja kyllä-huutoja.
Entiseen pääministeriin kohdistuvia pettymyksen purkauksia on näkynyt viime aikoina yhä enemmän myös sosiaalisessa mediassa, jossa on avattu Marinin aiemmin edustamien arvojen ja nykyisten tekojen välistä ristiriitaa.
Sellainen oli esimerkiksi nyt jo konkurssiin ajautuneen Compensate-säätiön hallituksen puheenjohtajan Niklas Kaskealan syyskuun alussa julkaisema Instagram-päivitys.
Siinä hän viittasi uutisiin verosuunnittelusta, jollaista Marin kymmenen vuotta sitten SDP:n varapuheenjohtajana kutsui yhteiskunnan syöväksi, mutta jota tämä nyt harjoittaa omassa yhtiössään itse.
Odottakaas, kun joku laskee Sanna Marinin lomareissujen lentokilometrien päästöt ja vertaa niitä hänen puheisiinsa ilmastonmuutoksesta, Kaskeala kirjoitti.
Väliä on lähinnä valkoisilla uhreilla.
ERITYISEN suurta pettymystä Marin on aiheuttanut kuluneen vuoden aikana Palestiina-aktivisteissa, jotka ovat yksi toisensa jälkeen pettyneet karvaasti hänen hiljaisuuteensa Israelin Gazassa toteuttaman kan san mur han äärellä.
Tai oikeastaan, eihän Marin ole ollut hiljaa.
Kun Israel on pom mittanut kansainvälisen oikeuden vastaisesti sairaaloita, kouluja ja pa kol ais ten telttoja ja tapp anut massoittain niin siviilejä kuin avustustyöntekijöitä ja toimittajia, Marin on kerta toisensa jälkeen keskittynyt kohdistamaan miljoonan seuraajansa katseen itseensä.
sairaalasänkyihin maatuvista keskosvauvoista, kun voi esitellä juuri laitettuja kynsiään!

Miksi sanoa sanaakaan kansainvälisen rikostuomioistuimen Israelille langettamista vaatimuksista lopettaa sortotoimet, kun voi ladata someen selfien, joka kertoo entisen pääministerin nauttivan elämästään luksusolosuhteissa Helsingissä/Münchenissä/Pariisissa/Amalfin rannikolla.

5 km walking, 5 km running and now gym. Love it.

MARININ totaalinen välinpitämättömyys Israelin toteuttaman kan san murh an äärellä aiheuttaisi kenties vähemmän järkytystä, ellei hän olisi brändännyt itseään kansainvälisesti Ukrainan sodalla ja ukrainalaisten hädällä.

Siksi moni kuvitteli ja toivoi, että häntä koskettaisi myös 2000-luvun hirvittävin ihmisen aiheuttama humanitaarinen katastrofi sota Gazassa.

Mutta olikin toisin. Siinä missä Marin on talousasioissa kääntynyt toimimaan, kuten aiemmin halveksumansa veroja välttelevät yritysjohtajat, on hän osoittanut solidaarisuutensa sodan äärellä olevan samaa sorttia kuin syvästi inhoamillaan perussuomalaisilla.

Väliä on lähinnä valkoisilla uhreilla. Ruskeista ei niin väliä.

Lovely weekend to everyone!
 
vierailija
Aapeella viiraa tänään oikein kunnolla.
Shampanjalasikuvakkeiden paiskominen mammapalstalle vielä mahtui jonkinasteiseen täyspäisyyden raameihin. Nyt hänellä on suurin sekovaihde silmässä.
 
vierailija
Kyse oli demarien suvakilaidan Palestiinan tukijasta, joka pahoitti mielensä kun Marin ei valinnut puolta. Kuka aloittikaan terroriteot, ja nyt ilmeisesti pitäisi palkita. SDP voisi ulostaa pahimmat wokettajat vasemmistoliittoon ja vihreisiin.
 
vierailija
"MARININ totaalinen välinpitämättömyys Israelin toteuttaman kan san murh an äärellä aiheuttaisi kenties vähemmän järkytystä, ellei hän olisi brändännyt itseään kansainvälisesti Ukrainan sodalla ja ukrainalaisten hädällä."

Ero on siinä että venäjä oli hyökkääjä, Israel hyökkäyksen kohde.
 
vierailija
Kyse oli demarien suvakilaidan Palestiinan tukijasta, joka pahoitti mielensä kun Marin ei valinnut puolta. Kuka aloittikaan terroriteot, ja nyt ilmeisesti pitäisi palkita. SDP voisi ulostaa pahimmat wokettajat vasemmistoliittoon ja vihreisiin.
Tässä viestissä on jotain itua. Tulenarka tilanne, joka voi räjähtää suursodaksi.
Nyt kannattaa jättää asian vatvominen tykkänään tällä palstalla.
Seuraan vain Libanonin tilannetta. Valtava määrä ihmisiä pakeni Syyriaan.
Luen kirjaa, joka kertoo Afganistanista lapsuudessaan paenneesta naisesta, joka palkittiin Nobelin rauhan palkinnolla. On ihana lukea 200 sivuista kirjaa, joka ei ole hömppää vaan itse koettua elämää turhaa vetistelyä ja tunteenpaloa välttäen.
Saippuasarjat ja viihdekirjat vievät ihmisiltä huomion elåmän raakuuksilta.
Kivoja ne ovat, mutta kyllä minun on jo aika opettaa itseni aikuisten tavoille.
 
vierailija
Selvisi että wokelaidan demari oli pettynyt siihen ettei Marin ole ottanut kantaa Palestiinan puolesta ja Israelia vastaan. Miksi pitäisi, Hamashan aloitti terrori-iskun ja myös Hizbollah on raketoinut israelia?

Lisäksi Meri Valkama ei ole lukenut taas tarkasti, vaan uskoo valtamediauutisointia. Marin puhui "yhteiskunnan syövästä" Vuoden 2014 kokoomuksen Laura Rädyn holding-yhtiöjärjestelyjen kohdalla, joihin myös Finnwatch tarttui someinfluensserien kohdalla viime kuussa, ja jonka takia OrpoPurra poisti Finnwatchin tuen.

Holding-yhtiöjärjestelyt ovatkin veronkiertoa, sen sijaan Marinilla on oikeus ottaa listaamattoman yrityksensä huojennettuja osinkoja, kuten kaikilla muillakin, ne eivät ole oikeistolaisten yrittäjien erityis- ja yksinoikeus. Siitä huolimatta voi politikoida sen puolelsta että kyseinen verohuojennus poistetaan KAIKILTA.

Miksei tällä hetkellä Marin voisi käyttää veroetua hyödyksi täysimääräisesti, kuten kaikki muutkin? Kyllähän sosiaaliturvaa, työttömyysturvaa ja asumistukea kritisoivat porvaritkin ottavat tuet, jos ovat niihin oikeutettuja. Ja samoin verovähennysten kanssa esim. kotitalousvähennyksen, kyllä jokainen ottaa tämän veroedun täysimääräisenä, mikäli on siihen oikeutettu. Turha jeesustelu pois ja muuttamaan niitä lakeja että tuo listaamattomien yritysten maailmalla ainoalaatuinen etu poistetaan huom! KAIKILTA!
 

Yhteistyössä