Saldorajoista vielä...

tea
Tällä palstalla oli aiemmin saldorajoista keskustelua. Meillä on keskimmäisellä pojalla (9v.) saldoraja 20 euroa/kk, joka ei aina edes riitä. Mutta eipähän sitten loppukuusta soittele, kun saldo on kiinni. Paljon siis maksamme kuukausittain puhelinkuluja, liian paljon. Tästä on usein keskusteltu, mutta muutosta parempaan ei ole tullut. (Onkohan omaa lepsuilua?) Vanhimman pojan (10v.) kännykkälaskut ovat aina alle kympin, usein jopa reilusti alle. Millä operaattorilla saa 15 euron saldorajan? Meillä on Elisa ja siinä pienin saldoraja on 20 euroa (=tietääkseni). Minusta kympin saldoraja kuukaudessa olisi tuon ikäiselle tarpeeksi.
 
en tiedä noista saldorajoista et onko jollain pienempää.. mut onko se puhelin miten täheellinen? Siis tavoittaakseen esim. vanhemmat päivän aikaan?
entä jos otatte vaan joksikin aikaa puhelimen pois jos ei puhe tehoa tai sit viikkorahoista edes osa laskua jos viikkoraha käytössä?!

Meillä 10v tytöllä ollut puhelin reilu kolme vuotta ja saldoraja 20e. Kolme kertaa koko aikana on tainnut raja tulla vastaan ja sekin lähellä uutta laskutusta. Niin, ja onko teillä tietyt estot esim. soittoäänien tilaukseen?
 
meillä neiti 10-v oli tilannu jonkun jamba palvelun, tai siis 2 palvelua että sais kuvia tilattua "ilmaiseksi". mutta ei neidin puhelimella onnistu kuvien tilaus kun siinä on joku esto, maksu firmalle kyllä kelpasi. kolmena peräkkäisenä kuuna meni 30 katto täyteen mutta nyt kun palvelu poistettiin niin laskut alle 10 euroa, ja ne puhelut pääasiassa äidille joka asuu eri paikkakunnalla.
 

Yhteistyössä