särkänniemen kummituslinna

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Minkä ikäiset mielestänne voivat siihen mennä aikuisen seurassa? En ole muutamaan vuoteen särkänniemessä käynyt ja muistan vaan sen miten se pelotti joskus.
Nyt ollaan suunnittelemassa kesälomareissua särkänniemeen ja katseltiin noita laitteita netistä ja poika 4v innostui että tuonne kummituslinnaan ehdottomasti haluaa. onkohan se ihan liian hurja vielä tuon ikäiselle vai onko äiti se mammari nyt? :D
 
Eikö siellä ole ikärajaa? Mä muistelisin niin. Jos lapsi on kamalan arka tai omaa hurjan vilkkaan mielikuvituksen, niin voisin harkita. Meidän esikkoa ei sinne voinut päästää, kun on niin kamalan hrurja mielikuvitus, ennen kuin vähän vanhempana :D

Jos Särkän kummitustalo ei ole muuttunut hurjan paljoa, niin musta se ei ollut erityisen pelottava.
 
Meillä lapsi oli hitusen vajaa 5v. kun uskaltautui tuonne. Reteenä totes ajelun päätteeksi penkillä istuvalle mummolle, ettei häntä yhtään pelottanut, kun piti silmät ja korvat kiinni alusta loppuun saakka :xmas:

Siinä on mielestäni hirveän hyvä se jonotussysteemi. Se menee sellasta "pelottavaa" käytävää pitkin ja jos lapsi tohtii sen läpästä ja siellä seistä niin eiköhän tohdi sitten sen vaunuajelunkin :) Jos taas siinä alkaa pelottamaan niin jonosta pääsee helposti pois.
 

Yhteistyössä