Sängy asiaa

Meidän pitäisi piakkoin ostaa uusi parisänky ja nyt pähkäilen eri vaihtoehtojen välillä. Hästens ja Bodyform ovat niin järkyttävän hintaisia ( n. 5000e ja ylöspäin...! :eek: ) ettei sellaiseen ole varaa. Olenkin katsellut IKEA:n sänkyjä, sellaisen saisi noin 1000e hintaan. Minkälaisia sänkyjä teillä on ja oletteko tyytyväisiä? Aiomme ostaa joustinpatja tai runkopatja sängyn.
 
Meillä on Ekornesin jenkkisänky, nimeksi muistelisin Svane Hilton... Ollaan tykätty, sängyn kovuutta voi säädellä kun kummallekin on oma patja, takuu on pitkä ja petarin voi huoleta pestä 60 asteisessa vedessä ja lingota. (kaikilla ei voi vaikka mainostaa). Samaan Svane perheeseen kuuluu sänkyyn sijoitettavat patjat, runkopatjat ja jenkkisängyt. Kahdessa niistä on ominaisuutena toi puolen vaihtaminen, mikä on kätevää elämäntilanteen muuttuessa. Svanet ei ole ihan sika hintaisia, mutta eivät kylläkään halpojakaan. Se niin riipuu mitä patjaansa haluaa sijoittaa ja kauanko niiden haluaa kestävän! Niitä myy Masku ketjut kautta maan....


....Sen verran vielä, et noin 1000 ekulla saa jo kohtuu hyvät runkopatjat ja petarit, ne ovat halvin vaihtoehto. :saint:
 

Yhteistyössä