Säilyykö survottu puolukka paremmin ilman sokeria vai sokerin kanssa

[QUOTE="Samu";30265148]Mä itse väittäisin, että säilyy paremmin ilman sitä sokeria.[/QUOTE]

ota selvää ennenkö väität mitään.
google kertoo loput kun kiinnostaa niin paljon että viittit katella.
 
"Samu"
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;30265153:
ota selvää ennenkö väität mitään.
google kertoo loput kun kiinnostaa niin paljon että viittit katella.
Ok. Mä mietin tota vaan mikrobiolgian näkökulmasta, mutta saatoin hyvin olla väärässä. Ei tarvi suivaantua, se on vaan mun duunia.
 
viera.s
Ilman sokeria olen tottunut puolukat säilömään ja sillä tavalla ainakin säilyy hyvin. Hilloissa suuri sokerimäärä parantaa säilyvyyttä, mutta epäilisin että pieni sokerilisä pikemminkin heikentää sitä.
 

Yhteistyössä